Ruud en Cemal hadden lol met een hogedrukspuit

Ruud en Cemal hadden lol met een hogedrukspuit

We beginnen de dag met wat leuks. Nou ja je moet ervan houden maar het is wel een typische Ruud actie die we wel meer gezien hebben. Er is namelijk een hogedrukspuit en Ruud heeft een ideetje wat hij met Cemal uit wil voeren…

Cemal roept Ruud, kom ik heb leuk speelgoed! Wat dan vraagt Cemal nieuwsgierig. We hebben een hogedrukspuit gaat Ruud verder. En dan vraagt Cemal door. En dan op je blote billen antwoordt Ruud. Cemal lacht maar deze is niet sterk genoeg. Je voelt het niet zo hard. Maar oké, best. Cemal besluit alle spullen alvast uit zijn broek te halen en natuurlijk zijn zender. Ruud test alvast het apparaat en merkt op dat de straal inderdaad niet zo hard is. Ruud vraagt als Cemal er klaar voor is waar hij de straal wil hebben. Op zijn onderrug of kont. Kont is het antwoordt van Cemal terwijl hij zijn broek omlaag trekt. Zo gezegd zo gedaan de eerste poging is gedaan zoals in onderstaande video te zien is. Daarna wordt er nog een keer geprobeerd en het doet toch best pijn. Dan is Ruud aan de beurt, hij wijst er wel op dat de afstand wel goed moet zijn. Ik heb al een litteken op mijn reet benadrukt Ruud. Doelend op zijn eerdere actie met het schuurapparaat tijdens zijn eerste Utopia jaar. Daarna geven de twee elkaar een high five en Cemal vindt het maar top speelgoed. En volgens Ruud voel je het wel een beetje nabranden, maar wel lekker. Lekker verfrissend ook zegt Cemal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hyl at 10:39

    Wie sleurt Rob buiten van de kussens?????? Hij ligt weer,
    Gatver…… Luie d……….
    Van mij krijgt hij een stem. Exit
    Misschien moeten je de hoge druk op Rob zn kont zetten, dan gaat hij vanzelf lopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *