Een challenge tussen Ruud en Cemal

Een challenge tussen Ruud en Cemal

Afgelopen avond is er nog meer gebeurd, zo vond er een challenge plaats tussen Ruud en Cemal. Eigenlijk moeten we het anders omschrijven, het ging om de ontgroening van Ruud. Enfin, de heren moesten verschillende (vieze) opdrachten doen in een soort wedstrijdje. Zoals vuur maken, zagen en een smoothie gemaakt van meelwormen…

Bas organiseert een challenge voor Cemal en Ruud. Buiten wordt een hek neergezet en aan het hek worden twee zagen aan een touw vast geknoopt. Jessie helpt Bas bij het voorbereiden en sleept een band richting het hek. Zodra Cemal en Ruud erbij zijn geroepen begint Bas het uit te leggen. Jullie hebben allebei één doos voor jullie staan. Daar zit een aansteker, een tampon, kranten, takjes en nog wat ander materiaal om vuur mee te maken in. Op de grond liggen stenen in een vierkant. Het is de bedoeling dat jullie daarin een vuurtje maken. Hierdoor gaat het touw fikken en brand het af tot de zaag naar beneden valt. Het touw mag niet worden aangeraakt. Met die zaag, zaag je het houten blokje door en die gooi je in de band. Vervolgens rennen jullie naar het glas met daarin een eigen gemaakte shake. Degene die als eerste het glas leeg heeft wint voegt hij eraan toe. Ruud laat weten nogal wat t wijfels te hebben over de inhoud van het glas. Bas geeft uiteindelijk toe dat het om een smoothie gaat van rode kool, meelwormen en twee rauwe eieren. De winnaar krijgt van Bas een zelfgemaakte ketting. De heren gaan toch akkoord en Bas begint af te tellen zodra hij go roept gaan de heren aan de slag. Cemal krijgt al direct 5 strafseconden, omdat hij het touw aanraakt maar ondanks dat, brandt zijn touw sneller door dan die van Ruud en valt de zaag naar beneden. Terwijl Cemal al druk aan het zagen is, probeert Ruud nog steeds het touw te laten branden. Ook zijn zaag valt uiteindelijk naar beneden en als Ruud begint met zagen, is Cemal al halverwege het houten blok. Ondanks de achterstand weet Ruud in te lopen op Cemal en krijgt hij zelfs, met veel geweld, zijn houten blok eerder door. Ruud negeert de spelregels, rent naar de band en legt beide blokken in de band. Terwijl Cemal nog steeds bezig is met zagen drinkt Ruud het glas in één keer leeg. Cemal laat zich echter niet kennen en nadat zijn blok ook in tweeën stukken is gezaagd, drinkt ook hij zijn glas helemaal leeg. Bas feliciteert Ruud met zijn overwinning en overhandigt hem de ketting. Bekijk het hieronder nog eens terug op je gemak:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *