Ruud heeft een positieve invloed op de groep

Ruud heeft een positieve invloed op de groep

Rob en Victoria zaten vanmorgen te kletsen over mede bewoner Ruud. Wat vinden de twee van de nieuwste bewoner?

Op het bankje in het zonnetje vond het gesprek plaats. Al snel wordt duidelijk dat de twee het een goede indruk over Ruud hebben. Het effect wat hij had op de groep, de eerste dag”, zegt Rob terwijl er een glimlach op zijn gezicht verschijnt. En doet vervolgens wat bewoners na tijdens dat moment, beide schieten hierom vervolgens in de lach. Halleluja reageert Victoria. Rob gaat verder, Cees kan zeggen wat hij wil maar trekt er ook heel erg heen. Hij heeft een andere houding. Cees was even heel erg mopperig, maar bij Ruud was hij ineens weer blij. Hij weet dat Ruud niet van mopperen houdt voegt hij eraan toe. Ja antwoordt Victoria, voor de psychologie in deze toko is het heel interessant. Ik vraag me af hoelang zoiets aanhoudt voegt ze eraan toe. Volgens Rob gaat dat nog wel even duren, iedereen vindt Ruud mysterieus. Ja, maar dat was bij Bas toch ook in het begin? merkt Victoria op. En het gekke is dat die aandacht een beetje vervliegt. Zoiets houdt aan, totdat er iets anders spannends komt gaat ze verder. Rob vond Bas altijd alleen maar een grappenmaker maar meer ook niet. Zijn jullie het met de twee eens, laat Ruud inderdaad een positieve invloed achter?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joske at 15:08

    Ruud is een opportunist en behalve wat grappen en grollen heeft hij weinig inhoud. Ik denk dat het reservoir van kandidaten inmiddels wat is opgedroogd. Ik zie hem ook geen geld in het laatje brengen.

  2. lena at 13:32

    Ruud heeft sowieso een goede invloed. Hij maakt het programma weer leuker om.na te kijken. Van mij mogen meer oudbewoners terug. Ze waren gen interessanter om naar te kijken. Meer inhoud. Maae goed dát is mijn mening. Personen wat er tegenwoordig in zitten hebben minder inhoud helaas. Dus ben blij met ruud ondanks dat Het niet mijn type is.

  3. Boesta at 11:53

    Ruud heeft ook een positieve invloed op de verkoop van die paspoorten. Ook ik (en best veel mensen die ik ken) heb mijn paspoort na lange tijd weer verlengt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *