Romy: I don’t give a f*ck wat mensen van mij denken

Romy: I don’t give a f*ck wat mensen van mij denken

Victoria is benieuwd hoe het met Romy gaat na de relatiebreuk met Cemal. Ze besluit daarom eens het gesprek met haar aan te gaan…

Victoria loopt zoekend over het terrein, ze roept een aantal keer Romy. Uiteindelijk krijgt ze reactie, vragend roept Romy terug wat er aan de hand is. Ik wil even met je kletsen roept Victoria terug. Als de twee eenmaal bij elkaar staan vervolgd het gesprek. Ik dacht na vorige week gaat ze verder, met dat hele gebeuren met Cemal en Ruud. Ik heb je een paar dagen gelaten, maar ik vroeg me af hoe het nu met je gaat? Hoe je je voelt? Romy antwoordt dat het nu al veel beter gaat. Gisteren heb ik een goede dag gehad vervolgd ze en ik heb eigenlijk geluisterd naar wat je zei. Ik laat het een beetje gebeuren en ik laat voelen wat ik voel. Ik ben wat relaxter. Bezig zijn met klanten geeft me heel veel energie, ik laat het lekker gebeuren voegt ze eraan toe. Victoria luistert aandachtig en vraagt vervolgens hoe het nu tussen haar en Cemal gaat. Gisteren waren jullie weer close en weet je wat het is? Er zijn geluiden en ik vraag me af of jij hem dan weer aantrekt en afstoot, aantrekt en afstoot? Dat is de vraag die er nu is.” Romy snapt wat ze bedoelt. Maar het is mijn situatie benadrukt ze. En I don’t give a f*ck. Als mensen een mening erover hebben, mag dat. Maar daar trek ik me niks van aan. Gisteravond vroeg Cemal of hij bij me mocht komen liggen en dan geef ik hem even een knuffel. En tuurlijk, het loslaten is even moeilijk maar als ik een relatie aanga, dan ga ik mijn eigen proces niet halen. Ook laat Romy weten dat ze zich niet moet focussen op de liefde. Ik wil leren om alleen te zijn omdat ik dat lastig vind. Ik voel een afstand en het is een beetje ongemakkelijk geeft ze dan toe. Ik heb het er liever niet over legt ze verder uit. Maar als ik bij hem blijf, kom ik er nooit achter wie ik ben en waarom ik niet alleen kan zijn. Ik heb altijd iemand achter de hand gehad en dat klinkt heel sletterig, maar dat is wel zo. Ik heb nooit een moment alleen gehad en ik merk gewoon dat ik nu dan een beetje in paniek raak door de leegte, maar ik weet nu wat ik voel en dit is niet wat ik gewend ben. Maar ik moet daar even doorheen. Leer het maar eens. Lekker alleen zijn en dat voelt heel raar, maar ook goed. En ik wil Cemal geen hoop geven, want het gaat ‘m niet worden. Echt gewoon niet. Victoria reageert dat ze er voor Romy wil zijn en haar niet wil laten zitten. Ik wil dat je weet dat ik niet zomaar iets loslaat. Ik weet dat het soms up en down gaat voegt ze eraan toe. Het eerste moment dat Ruud binnenkwam, was een hele heisa. Hoe sta je nu tegenover hem? vraagt ze vervolgens door. Romy zegt Ruud een leuke kerel te vinden. Maar verder niks. Ik heb geen connectie met hem. Ik kan hem niet peilen, maar dat wil hij waarschijnlijk. Dat doet hij bij iedereen voegt ze eraan toe. Ik ben nog niet helemaal de oude maar dat gaat wel komen. Victoria merkt op dat binnen Utopia iedereen zich er altijd mee zal bemoeien en daar moet ze dus ook aan wennen. De twee geven elkaar daarna een knuffel. Ik had nooit zo snel een relatie moeten beginnen hier. Nooit. Ik had eerst moeten landen, het is veel te snel gegaan geeft Romy dan toe. Dat is Victoria het met haar eens maar gebeurt is gebeurd. Ga lekker aan jezelf werken adviseert ze haar. Romy bedankt Victoria en loopt terug naar pony Sacha. Zal het Romy lukken om zich meer op zichzelf te focussen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Linda at 14:02

  Ze vind Ruud gewoon leuk meer niet…yeah right. Ook alleen maar omdat hij haar niet moet….ze had verwacht dat hij haar wel zou willen….dat valt ff tegen…:p

 2. lena at 13:40

  Ik vind romy helaas egoïstisch had meer van haar verwacht en hoop dat ze op haar bek gaat gewoon om haar te laten voelen wat ze anderen aandoet. En Victoria is inderdaad nieuwsgierig.

 3. Elly at 12:02

  Ik vind Romy heel verstandig praten…
  Vic is gewoon nieuwsgierig en heeft ook bevestiging nodig….pfffff…..gewoon eng…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *