Bas, Cemal en Ruud willen een grap met Rob uithalen

Bas, Cemal en Ruud willen een grap met Rob uithalen

Rob heeft in het verleden een grap uitgehaald met Bas en Cemal door naaktfoto’s van Cemal in de caravan van Bas te hangen. Bas vindt het nu tijd worden om Rob terug te pakken en hij vertelt zijn idee aan Cemal en Ruud.

Want Rob wil opnieuw gaan beginnen met het geven van massages zo vertelt Bas. En ik wil nu een actrice inhuren die graag een massage wil krijgen van Rob. En dan wordt die actrice helemaal geil van zijn massage vervolgt hij. Camel en Ruud schieten in de lach en vinden het een leuke grap. Het lijkt mij nog mooier dat het man is reageert Ruud. Dan is het nog ongemakkelijker. De heren denken nog even verder. Het mailtje moet volgens hen van buiten komen, van een man die een naam heeft die ook voor vrouwen gebruikt kan worden, zodat het lijkt alsof een vrouw interesse heeft in de massage. Ruud komt op het idee om de naam Robin te gebruiken. Ze besluiten om het plan zo snel mogelijk uit te voeren. Wordt vervolgd dus, vindt jij het een leuke grap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 13:25

    Waarschijnlijk word het niet gewaardeerd 😉 maar persoonlijk vind ik het wel leuk hoor. Alleen beetje flauw , net als de hogedrukspuit op je blote reet zetten .rob is een controlle freak denk ik , en nu heeft hij het niet in de Hand . Hij zet liever anderen voor gek

  2. Boesta at 12:56

    Ben benieuwd of Rob dit kan waarderen, ben bang van niet…

    Lijkt me een hele goede grap voor de juiste persoon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *