Romy barst van woede door Karin

Romy barst van woede door Karin

Twee nieuwsberichten in één. We beginnen met wat negatief nieuws gevolgd door wat grappig Utopia nieuws. Zo zat Romy er helemaal doorheen en barstte van woede. Ze schreeuwde luid door de loods en Victoria besloot te achterhalen wat er precies aan de hand is. Ze neemt Romy snel mee naar buiten en al snel komt de vraag wat er aan de hand is. Ik moet even niets meer hebben van Karin zegt Romy kwaad. Die zit de hele tijd steken onder water te doen. Ik kan g*dverdomme nooit even praten en iedereen staat erbij voegt ze eraan toe. Victoria bied een luisterend oor en laat Romy even bekoelen. Daarna vertelt ze rustig verder wat er aan de hand is. Karin kapt haar steeds af terwijl ze met zijn drieën een beauty salon op willen zetten. Maar ik wil niet uitvallen naar Karin gaat ze verder. Ik wil respectvol blijven, het is toch een ouder persoon…

Op naar het grappige nieuws, Ruud lijkt weer helemaal in zijn element te zijn. Hij lijkt het goed te kunnen vinden met Bas en Cemal. Het drietal verzon eerder al een grap en wat later zijn ze weer bezig. Dit keer geen grap maar een beetje lol trappen. De hogedrukspuit blijft dit keer staan, dit keer richten ze zich op Klaver. Ze willen zich namelijk berijden door het dier. Verkleed me een laken lopen de heren achter elkaar in een rijtje. Loeiend lopen ze de wei in op zoek naar Klaver. Maar het plan valt meteen in duigen aangezien de koeien direct weg draven. Maar hoewel de heren er zelf heel hard om kunnen lachen is het plan mislukt. Hoewel… Ruud denkt dat er nog iets wil helpen. Ga met je kontje ernaartoe zegt hij tegen Cemal. Maar Cemal laat zich niet overhalen en de heren druipen lachend af, onbereden. Mochten we een video van deze gebeurtenis vinden zullen we deze in dit bericht plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Jojanneke at 02:30

    Vond het Jammer dat Ruud er uit werd gestemd en dat Billy mer hem mee ging. Die 2 waren zeker aanwezig en regelmatig lachwekkend. Ruud dacht niet altijd goed na maar goed.
    Utopia was letterlijk in slaap gesukkeld en ik hoop dat Ruud voor de nodige gein gaat zorgen. Maar ik weet nu al dat er bewoners zijn die nu nog respect voor hem hebben omdat hij utopiaan van het eerste uur is, maar zich ook aan hem gaan ergeren. zolang Rob maar op de bank komt volgende maand vind ik alles prima.

  2. lena at 22:40

    Ben blij dat die gek terug is, is er tenminste wat mee te maken. Want het werd behoorlijk saai in utopia. Kunnen niet meer oudbewoners terug komen , beter voor de kijkcijfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *