Ramona verhuist en wil weg van de vide

Ramona verhuist en wil weg van de vide

Ramona heeft enkele dagen geleden om een investering gevraagd: steigerplanken voor haar theatervoorstelling. Maar gisteren is er tijdens de meeting van de B.V. geen akkoord voor gegeven. Toen Ramona dit nieuws te horen kreeg resulteerde dat in een aanvaring met Rob. Niet veel later kwam er nog iets bij toen er miscommunicatie was over een mail van Carlo Boszhard. Afgelopen avond was de sfeer dus niet heel gezellig te noemen in de loods…

Ramona wilde door deze zaken niet meer op de vide slapen. Ze ging daarom naar Gert-Jan met de vraag of hij haar bed naar de paarse kamer wil verhuizen. Dit deed hij dan ook voor haar en terwijl hij bezig is komt Rob naar boven om verhaal te halen. Ramona heeft hier echter geen zin in en wimpelt het gesprek af. Als alles beneden staat laat Cees weten dat hij niet snapt waarom ze bij hem in de kamer komt liggen. Romy die in het ook hoort legt het een en het ander uit. Ramona wil dicht bij mij slapen. Cees antwoordt dat dat wel warm is, laat staan als we hier met z’n vieren in dit kleine kamertje gaan slapen voegt hij eraan toe.Ook laat Cees weten dat hij het vreemd vindt dat Ramona in de paarse kamer komt. Dit omdat er maar twee mensen in de groene kamer liggen. En het lege bed van Do staat daar ook gaat hij verder. Na enige onderhandelingen is er afgesproken dat Ramona voor één dag in de paarse kamer mag slapen. Morgen verhuizen zij en Romy naar de groene kamer, waar ook Jessie en Karin slapen. Cemal en Cees blijven samen achter in de paarse kamer. En Ruud eist nog steeds de wellness op. Eind goed al goed zullen we maar zeggen. Wat zou een nieuwe dag in Utopia nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je! Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan gratis en voor niets op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 08:33

    Ik denk niet meer dat romy verhuist naar de groene kamer. Ze is vannacht behoorlijk weer tekeer gegaan met camel. Romy kroop weer bij cemal in bed en begon hem te zoenen. Van het een kwam het ander. Ze vertrokken naar de studio en dan kun je wel nagaan wat er gebeurde…..Ja ze bedreven weer de liefde. Sorry maar 2 instabiele personen bij elkaar. Camel laat zich weer misbruiken! Maar geen medelijden met hem hij is genoeg gewaarschuwd voor romy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *