Cemal en Romy hadden een goed nachtelijk gesprek

Cemal en Romy hadden een goed nachtelijk gesprek

We blikken nog even terug op vannacht, Cemal en Romy hebben namelijk gesproken over hun relatiebreuk…

Dit deden de twee bij Baas Beach. Cemal begint het gesprek en legt uit dat hij nog een beetje aan de situatie moet wennen. Ik vind het een beetje awkward voegt hij eraan toe. Ook Romy geeft toe dat ze het erg ongemakkelijk vind. Daarom wil ik ook even met je kletsen gaat ze verder. Vervolgens legt ze uit dat ze het heel erg moeilijk vind dat ze nog aan het landen is. Ik ben niet helemaal mezelf. Daarom is het ook goed dat onze relatie op non actief staat zodat ik niet tegen jou tekeer kan gaan legt ze verder uit. En nu kom ik mijzelf een beetje tegen gaat ze verder. Toen ik in Utopia kwam ben ik geen moment alleen geweest. Ik trok namelijk meteen naar jou toe. Mensen zeiden ook tegen mij dat ik eigenlijk nog niet met landen ben bezig geweest, omdat wij gelijk iets kregen. Denken jullie dat hun relatie ooit nog toekomst heeft? Of zou het dan toch echt definitief voorbij zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. lena at 10:50

    Vindt het jammer om te zeggen maar hij verdient beter. Zij gebruikt hem, maar daar gaat ze spijt van krijgen. Zij is het type dat zogauw ze iemand ziet, ze de aandacht wil krijgen, maar helaas voor haar lukt dit niet altijd. Cemal moet voor zichzelf gaan, zij is te egoïstisch. .. ze gebruikt hem. Dumpen die handel. Als iemand dit flikt weet je al genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *