Komt er veel discussie om de slaapplek van Ramona?

Komt er veel discussie om de slaapplek van Ramona?

We schreven er al over, Ramona is verhuist en weg van de vide. Nu een nieuwe dag aangebroken is besloot Ramona het met mede bewoner Do te bespreken.

Ramona knoopt het gesprek aan in de badkamer. De situatie lijkt haar toch een beetje dwars te zitten. Ik ga liever liggen op een kamer waar ik gewoon geen spanningen voel begint Ramona. Dat vind ik gewoon niet fijn, we moeten wel gewoon lekker kunnen slapen voegt ze eraan toe. Do denkt dat  andere personen op de vide zelf wat problemen en spanningen hebben en nu Ramona deze beslissing heeft genomen gaan zij zich focussen op Ramona. Jij bent daar nu de dupe van voegt ze eraan toe. Ja reageert Ramona, ik mag toch zelf kiezen waar ik slaap? Do weet zeker dat er nu een discussie gaat komen over een bed in de groene kamer. Maar Ramona vind dat geen probleem. Het maakt me allemaal niet meer uit. Ik wil gewoon niet meer op de vide slapen. Ik moet gewoon op mijn strepen staan gaat ze verder. Maar dat gevoel dat hij bij iedereen alles kan maken. Dat kan ik niet. Dan kies ik dat er geen spanning is voor mij.” Over wie Ramona het hier heeft is onduidelijk, maar gisteravond heeft ze met meerdere personen een aanvaring gehad. Volgens Dominique is er geen probleem en kan Ramona gewoon in de groene kamer slapen. Ook wil ze haar hier graag mee helpen… Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *