Rob doet geen kloot aldus Jessie

Rob doet geen kloot aldus Jessie

De bewoners gaan zo centraal, ook is er een mysterieuze zwarte koffer op het terrein geplaatst maar niemand heeft deze nog gevonden. Hou de website dus in de gaten want zodra er meer nieuws over is komen we daarop terug. Uiteraard ook op het centraal en wat er besproken is. Enfin op naar Jessie, hij is namelijk Rob aan het testen. Zo heeft hij de agenda van hem aangepast en wil kijken hoe ver hij kan gaan.

Do is benieuwd wat Jessie dan heeft geschreven in Rob zijn agenda en hij legt het verder uit. In Rob zijn agenda heb ik zon, zon, zon, zon, zon en bij zondag heb ik zondag gezet. Do kan niet geloven dat hij het daadwerkelijk heeft gedaan. Maar Jessie is blij dat hij dit heeft gedaan, ook omdat ze gisteravond weer ruzie hebben gehad. Die voert gewoon geen kloot uit jongen gaat Jessie verder. Ik was er echt even klaar mee en laat ook even weten dat hij er geen behoefte aan heeft om de ruzie op te lossen. Rob strijkt met te veel eer voor het weinige wat hij doet aldus Jessie. Hij roept dan wel altijd, de markt, de markt maar hij voert gewoon geen kloot uit benadrukt hij. Het is volgens Jessie ook Bas opgevallen. Hij heeft een marktafspraak en dan ligt hij in het gras of zo, hoorde ik van Bas. Karin is er ook bij gestaan en snapt Jessie zijn standpunt. Het is een zakelijke afspraak en neem je verantwoordelijkheid, je kunt dan niet lekker in het gras liggen voegt ze eraan toe. Maar hij is een volwassen man en neemt zijn eigen verantwoordelijkheid, maar dat snap ik gewoon niet gaat ze verder. Volgens Jessie kan het straks best wel eens een heftig centraal gaan worden, maar hij maakt zich er geen zorgen over. Het moet volgens Jessie eens duidelijk worden dat er verschillende personen naar zijn idee niets doen. En daar komen we uiteraard op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *