Cemal zijn naaktfoto’s opgehangen in de caravan

Cemal zijn naaktfoto’s opgehangen in de caravan

Nog meer nieuws van afgelopen avond, pikant nieuws wel te verstaan. Want toen Do naar de caravan ging deed ze een schokkende ontdekking.

Do ging naar de caravan daar eenmaal aangekomen bekijkt ze wat foto’s die ze vind van Cemal. Do loopt alleen over het terein. Ze is op weg naar de caravan, waar zij een envelop vindt met foto’s van Cemal. Na het bekijken van de foto’s, ziet zijn in haar ooghoek nog meer foto’s. Deze foto’s bevinden zich op de wand van de caravan. Ze giert het uit, het zijn namelijk de foto’s die Cemal eenmalig bij zijn entree heeft laten zien, zijn naaktfoto’s. Ze rent terug naar de loods en loopt direct naar Cemal. En jij hebt vieze foto’s van jezelf opgehangen in de caravan zegt ze. Cemal kijkt verbaast wat? stamelt hij. Do vertelt dat er boven het bed in de caravan naaktfoto’s van Cemal hangen. Cemal kan zijn oren niet geloven. Wat! Dat heb ik echt niet gedaan benadrukt hij maar Do gelooft er niets van. Ik zie aan je hoofd dat je liegt! Wie de f*ck heeft dat dan gedaan? vraagt Do zich af.  Cemal zegt dat hij Bas verdenkt. Do vertelt dat de foto’s gecensureerd zijn door middel van sterretjes. Volledig naakt staat Cemal dus niet op de foto’s. Maar dan met een sterretje voor je piepie volgens Do. Cemal heeft genoeg gehoord en rent naar buiten, op weg naar de caravan. Ja ga maar kijken! roept Do hem na. Aangekomen in de caravan kan Cemal zijn lach wederom niet bedwingen. Hij loopt snel terug naar de loods. Do! Ik heb het echt niet gedaan. Ik zweer het je! roept hij lachend. Dat jij zulke streken uithaalt, om mijn vriend te versieren! grapt Do vervolgens lachend. Cemal zegt echt niet te weten hoe de foto’s daar beland zijn. Ik vind dit echt niet meer leuk! antwoordt Do. De zoen van Bas en Cemal staat Do nog helder in het geheugen. De foto’s van Cemal in de caravan komen daardoor in een heel ander daglicht te staan. Wie zou deze grap uitgehaald hebben. Hebben jullie enig idee?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *