Nog een verzoek voor een urn

Nog een verzoek voor een urn

Bas krijgt de laatste tijd vele verzoeken voor het maken van urnen. Het idee heeft nu een andere wending aangenomen en lijkt aardig in trek te zijn. Ook afgelopen avond kwam er weer een verzoek binnen. Dit keer niet voor een dier maar wederom voor een persoon… Terwijl Do rustig achter de computer zat te werken kwam er weer een mailtje tevoorschijn. Wederom een bijzonder verzoek voor het maken van een urn. Het is weer een verzoek voor een urn merkt Gina op, voor een man. Wel heftig hoor zegt ze terwijl ze het mailtje ook doorneemt. Do sluit zich er helemaal bij aan maar vind het aan de andere kant ook ontzettend mooi. Ook mooi dat dit in Utopia kan voegt ze eraan toe. De teller voor een urn staat inmiddels al op een aantal personen. Bas krijgt het er maar druk mee! En dat terwijl Bas zich voornamelijk meer op de dieren wil concentreren…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *