Bewoners krijgen binnenkort ondersteuning van vrijwilligers

Bewoners krijgen binnenkort ondersteuning van vrijwilligers

We blikken nog even terug op afgelopen avond zoals je inmiddels wel van ons gewend bent. Er wordt al enige tijd gesproken over vrijwilligers die de bewoners kunnen ondersteunen tijdens evenementen in Utopia. En afgelopen avond kwam dit weer ter sprake…

Gert-Jan heeft namelijk een oproep voor vrijwilligers gedaan en inmiddels is hij behoorlijk enthousiast over twee aanmeldingen. De eerste heet tante Anna zo vertelt hij aan Rob en Victoria. Klinkt al goed hé? voegt hij er enthousiast aan toe. Verder is het een echte Amsterdamse die wel tegen een stootje kan. Ze is pittig en weet van wanten. En ze zal niet op haar mondje zijn gevallen, aldus de omschrijving van Gert-Jan. Ook Victoria en Rob zijn enthousiast. Tante is al leuk merkt Victoria op. Gert-Jan neemt de tweede vrijwilliger door. Zij heet Petra, een vrouw met veel ervaring, die goed met vele verschillende personen en persoonlijkheden kan omgaan. En die veel wil doen en wil leren. Ze heeft onder andere in conflict hanteren gewerkt. Kunnen we misschien wat advies in krijgen voegt Gert-Jan eraan toe. Ook laat hij weten vertrouwen te hebben in de vrouwen. Als we een hele jonge spetter van achttien aannemen, weet je wel? Maar we moeten iemand hebben die sterk in haar schoenen staat, die af en toe haar zegje kan doen. Gewoon lekker aanpakt en waar we niet met zijn allen achteraan lopen. Al met al erg positief dus! Daarom wil Gert-Jan de dames uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Dat vind Victoria ook wel een strak plan en Rob kan ook niet wachten… Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:42

  Ze doen al minder daar de bewoners . waarom vrijwilligers is dat te vertrouwen.
  En als Cees maar zijn rondleiding mag doen , dan zal hij de enige zijn die dan wel werkt.
  De rest is liever lui , en ik zie Bas dan de hele dag met Do in de caravan door brengen
  En nog wat waarom gaan Cemal en Romy elke keer de hut in . Laat Cees erin ben je van het gesnurk af gun die man ook eens wat

  • Boesta at 13:59

   Cees is echt niet degene die daar alleen werkt! Hij heeft zelfs de afgelopen maanden elke dag gedaan alsof hij werkte aan de boekhouding terwijl hij dat bewust in de soep heeft laten lopen omdat meneer te beroerd was om op tijd hulp te vragen. Daar voelt hij zich te goed voor, maar wel alsmaar klagen over de andere bewoners…. pfff

 2. martje at 12:16

  Ik weet niet zo goed wat ik hier nu van moet denken. Ze zijn daar met 15 gezonde bewoners die er zelf voor gekozen hebben om in Utopia te gaan. Dan moeten ze er toch met z’n allen aan werken en ook hard werken. Vind het toch raar dat ze daar nu vrijwilligers voor willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *