Bronno is ervan overtuigd dat hij niet naar huis moet

Bronno is ervan overtuigd dat hij niet naar huis moet

Bronno, Cees en Jessie zijn genomineerd zoals we eerder omschreven. Wat vond Bronno eigenlijk van de hoeveelheid stemmen die hij kreeg?

Bronno kletst met Do op de slaapkamer over de nominaties als Gert-Jan binnen komt lopen. Hoe voel je je? vraagt hij aan hem. Prima antwoordt Bronno, ik ben nog niet weg hè? Het hangt er maar net van af wie er binnenkomt en hoe die er naar kijkt voegt hij eraan toe. Gert-Jan geeft toe dat hij wel de behoefte voelt om nogmaals uit te leggen waarom hij op hem gestemd heeft. Maar dat hoeft volgens Bronno niet. Je hebt me van te voren op de hoogte gesteld. Dus ik zit er niet mee gaat hij verder. Waar hij wel mee zit is het gedrag van Jessie. Daarom heb ik ook op hem gestemd. Cees krijgt de vuile was, en of hij het nou goed doet of niet, hij is er best veel mee bezig. Maar hij stond toen zo vreselijk met een brok in zijn keel, toen hij alles op zich nam voegt hij eraan toe. En dat Cees toen een trap na kreeg van Jessie, vond hij echt te ver gaan. Toen wist ik al dat hij op Jessie zou gaan stemmen.  Ook snapt Bronno wel waarom Jessie veel stemmen heeft, hij zat immers niet lekker in zijn vel. In die twee maanden raakte ik al minder gemotiveerd omdat ik overal gemeden en ontweken werd. Als ik me wel in wilde zetten werd ik met de schouder weggedrukt, omdat ze dondersgoed weten dat als ik wel mijn schouders breed maak, dat ik dan best een dominante en aanwezige vent ben. Ik heb heel wat in mijn mars namelijk, maar ik vind het de groep niet waard. Daar zijn een aantal het slachtoffer van die het wel waard zijn volgens Bronno. Gert-Jan zegt na de uitleg het te snappen dat Bronno zich soms gepasseerd voelt. Maar vertelt ook dat hij benieuwd is naar de nieuwe potentiële bewoners. Zullen ze meegaan met de groep, of hebben ze een eigen mening, maar blijven ze daar dan ook bij?  Bronno denkt terug aan het moment waarop hij de loods in kwam. Als er een Bronnootje binnenkomt dan heb je best kans dat ik blijf voegt hij eraan toe. Gert-Jan hoopt dat Bronno wel het gesprek aangaat met de nieuwe bewoner en dat hij wel blijft vechten. Ja, natuurlijk verzekerd de genomineerde. Het is voor mij nog steeds fiftyfifty. ik heb een draaiboek klaar hè? Als ik wel blijf, dan krijg je een hele andere Bronno te zien. Dan ga ik er vol gas voor!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 14:18

    Ik hoop dat Bronno lekker naar huis zal gaan! Het is niks en het zal ook niks gaan worden anders dan een hypocriete zeur! Dat gedoe met die prothese en het “leren lopen” moet hij lekker in een revalidatiecentrum gaan doen onder deskundige begeleiding!!

  2. Sonja Hiemstra at 23:28

    Laat de nieuwkomer ajb Bronno blijven in Utopia, hij wil toch zich manifesteren en ik vind, dat hij dat met twee benen mag laten zien. Het proces om met de prothese te oefenen zal anderen stimuleren, die ook een been missen door te zetten. Die Jessie mag er van mij wel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *