Jessie na de stemmingsronde

Jessie na de stemmingsronde

Jessie heeft 4 stemmen ontvangen tijdens de stemmingsronde. Hij is één van de mensen die uit Utopia gestemd kan worden.

Jessie loopt Dominique tegemoet en zegt dat hij het al tegen haar verteld had. Dat Bronno op hem ging stemmen. Dominique vindt de stemmen op Jessie onterecht, omdat hij pas 12 dagen in Utopia zit. Dominique is daarover ook geïrriteerd, omdat hij niet de kans heeft gehad om zich te laten zien.

Jessie geeft er verder niet heel veel om dat hij 4 stemmen heeft ontvangen, het doet hem niet zo veel. Hij is zelfverzekerd over het feit dat hij er niet uit zal gaan. De stemmen van Bronno zeggen meer over Bronno zelf, dan over Jessie. Dominique probeert Jessie op te vrolijken door te zeggen dat ze de stem van Cees wel lief vond, omdat dat een stem met advies was.

Jessie maakt het niets uit dat Cees op hem gestemd heeft. Zonder Cees zijn stem zou hij namelijk toch nog op de bank hebben gezeten. Daarbij had hij niet anders verwacht dan dat Cees op hem zou stemmen.

Bas en Cees zijn samen in gesprek. Het gaat over de nominaties. Cees heeft op de laatste dag nog zijn stemmen veranderd. Hij wilde eigenlijk meer op Jessie stemmen. Hij dacht dat er wellicht meer mensen op hem zouden stemmen, alleen toen hij merkte dat dat niet ging gebeuren heeft hij zijn stemmen veranderd. Hij moest dan verder met Jessie gaan en dan zouden de stemmen niet helpen. Bas snapt niet precies wat Cees daarmee bedoelt. Hij vraagt wat dat uitmaakt.

Cees wilde het voor zichzelf niet lastiger maken dan dat het op het moment al is. Als hij meerdere stemmen aan Jessie had gegeven, dan moest hij weer een gesprek aangaan. Waar hij geen zin in heeft. Bas snapt het. Het gesprek loopt ten einde en Cees zegt dat hij hoopt dat de bewoners van Utopia Jessie nog kunnen helpen met zijn verslavingsgevoeligheid.

Wat vinden jullie van de stemmen op Jessie van Cees en Bronno?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. CJ at 11:40

  Jessie had de 37 stemmen beter krijgen, het is een respectloos persoon ik weet niet of hij zo
  opgevoed is maar hij heeft geen enkel respect voor de oudere personen, gaat hij ook zo tekeer tegen
  zijn eigen vader en moeder?

 2. Chero at 18:55

  Ze kunnen beter stoppen met die flauwekul, het slaat nergens op die hele stemming. Ze kunnen zelf niet eens denken en laten zich leiden door het hoofd daar bah.

 3. anneke at 14:53

  Cees had meer stemmen moeten geven aan Jessie als hij na wat hij zei kwaad was.
  En ja de andere hebben wat ik al vaker heb gezegd geen ballen zijn bang voor commentaar

 4. loetie at 14:48

  ik vind dat de stemming blind moet zijn, dan kunnen de bewoners elkaar niet beinvloeden tijdens het stemmen zelf. vele malen eerlijker. Reactie kunnen dan op een andere manier wel geventileerd worden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *