Bronno hoeft geen uitleg

Bronno hoeft geen uitleg

Tijdens de stemming heeft Bronno ontzettend veel stemmen gekregen. Dominique gaf ook 3 stemmen aan Bronno en die wilt ze uitleggen. Bronno heeft daar echter geen behoefte aan.

Dominique gaat na de stemming direct naar haar slaapkamer. Ze begint haar haren te borstelen en frist zichzelf op. Dan loopt ze naar de woonkamer, waar de Gabriëlle tegen het lijf loopt. Ze vraagt of zij even met haar wilt knuffelen en dat wilt ze natuurlijk. Dominique zit met de stem van het publiek in haar maag. Gabriélle snapt de stem niet, maar Dominique moet zich niet druk maken volgens haar. Ze doet het artistikke goed volgens Gabriëlle.

Dominique kan wel een reden bedenken, waardoor ze de stem zou hebben kunnen gekregen. Volgens haar zou het met Bas te maken kunnen hebben. Gabriëlle zegt dat ze dat ook denkt en dat het los van Dominique staat.

Dominique loopt naar de keuken waar Bas zich bevindt. Hij is een broodje aan het eten. Hij kletst nog met Bronno die ook aan de tafel zit. Bronno zegt tegen Bas dat “niet gelukkig” niet goed verwoord was. Hij was dan namelijk allang uit Utopia gegaan. Hij voegt eraan toe dat hij nog niet weg is. Bas bevestigt en vindt het ook niet erg als hij hier nog 2 maanden is.

Bronno geeft aan dat hij toen hij binnenkwam, gezegd heeft dat hij unaniem gekozen wilde worden en dat hij ook wilt dat hij er met een knal eruit gaat. Ook heeft hij een nieuw record, grapt hij. Dominique wilt Bronno nog uitleggen waarom ze op hem gestemd heeft.

Dominique zegt dat het niet is omdat ze het niet goed met hem kan vinden, dat is namelijk niet het geval. Bronno geeft aan dat hij niet hoeft te horen waarom ze op hem gestemd heeft. Dominique geeft aan dat ze dat niet voor hem doet, maar voor zichzelf. Bronno zegt dat ze het daarom juist niet hoeft te doen. Dominique wilt toch graag uitleggen waarom ze hem de stemmen heeft gegeven. Ze gaat verder, Bronno wilt er echter helemaal niets van horen. Dominique begrijpt het en gaat verder met haar lunch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anita at 19:35

  Bronno is echt een slimme vent, hij ziet iedereen door en door.
  Bronno gaat echte televisie maken!
  Ik hoop dat de nieuwe utopiaan, weet wat zij doet en hem er zeker niet uit gooit, en anders is het net als iedereen een kon, tje likker.

 2. Hyl at 16:00

  Ach Do zit met de publieks stem? Dat ligt echt niet aan Bas maar ze moet het bij zichzelf zoeken, blijkt dat ze zichzelf niet kent, zo nep is Do nu.
  Hooghartig, kak, en vind zichzelf toch nog wel heel zielig.

 3. Jeannet at 15:40

  Bah, dit siert Bronno dus absoluut niet. Dominique wil heel eerlijk het waarom vertellen (dat interesseert ons als kijker dus ook, domme Bronno! 🙁 ) en Do krijgt niet eens de kans, terwijl ze het vroeg tijdens de stemming en nadien – zoals ik hierboven lees – nogmaals viermaal weigert naar Dominique’s argument te luisteren. Dit is een totaal belachelijk gedrag van Bronno. Ik vond en vind hem een nare man!

 4. anneke at 14:29

  Bronno was voor andere een prooi om op hem te stemmen.
  Niemand heeft de ballen om op Rob of een paar andere te stemmen zoals Gabriella of Rowena of wie dan ook van de meiden
  Ik ben ook geen fan van Bronno maar er hadden ook meer op de bank kunnen zitten als ze niet zo bang waren om iemand anders te gaan stemmen op oude bewoners die ook geen donder doen .
  Vind je het raar dat er minder kijkers komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *