Een kennismakingsgesprek met Petra en Anne

Een kennismakingsgesprek met Petra en Anne

Gert-Jan had een tijd terug het idee om vrijwilligers in te schakelen tijdens evenementen in Utopia. De reden daarvoor was dat bezoekers naar Utopia komen, om de Utopianen te ontmoeten en niet per sé voor het evenement zelf. Daarom wil hij dat de bewoners meer tijd vrijmaken voor de Utopianen. Dit kan door vrijwilligers in te schakelen en daarom zijn er twee dames op gesprek.

De twee dames komen Utopia binnen. Het zijn Petra en Anne. Gabriëlle komt de dames als eerste tegen en is wat verward. Er komen vandaag ook nieuwe bewoners in Utopia en daar moest ze gelijk aan denken. Gabriëlle groot de dames en vraagt het de nieuwe bewoners van Utopia zijn. De dames zeggen dat ze dat niet zijn, maar dat ze voor Gert-Jan komen. Ze zijn geïnteresseerd om in Utopia als vrijwilliger te komen werken.

Gert-Jan en Rob groeten de dames en de kennismakingsgesprekken kunnen beginnen. De twee dames zijn er allebei klaar voor. Petra mag als eerst het gesprek aangaan. Ze gaat met Gert-Jan en Rob mee en het gesprek kan beginnen.

Denken jullie dat de dames geschikt zijn om te helpen tijdens onder andere evenementen binnen Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:37

    Worden ze nog luier dan ze al zijn . Dat er mensen zijn die dit willen doen, ze verdommen om zelf te werken.
    Drank eruit ,boekhouder erin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *