Rowena had bezoek aan het hek

Rowena had bezoek aan het hek

Rowena heeft bezoek gehad aan het hek, haar zus kwam een “ongeoorloofd” bezoekje brengen. Romy besloot Rowena snel te roepen, je zus horen we haar zeggen. Ook Gina schreeuwt dat Rowena meot komen. En dat doet ze dan ook, ze rent naar het hek en Do heeft alvast een trapje mee zodat niemand haar hoeft te tillen. Daar vertelt haar zus dat ze naar het ziekenhuis moet voor 1.5 tot 2 weken. Ik vind het heel erg dat ik er niet ben antwoordt Rowena met enige emotie. Maar naast haar zus zijn er nog meer mensen. Rowena laat weten dat ze ze allemaal mist en het heel zwaar heeft. Haar zus antwoordt dat ze dat al zag en daarom nu langs kwam. Rowena vraagt ook nog of ze namens haar haar vader en moeder een kus wil geven. Maak je niet druk horen we haar zus zeggen. Ook wordt er een brief over het hek gegooid. Misschien word er dan wat duidelijk wordt erbij vermeld. Ik hoop dat je donderdag kan komen. Je kan het antwoordt Rowena, je bent sterk. Je bent in goede handen. Wat vet dat je naar Azië mag merkt haar zu op. Ja he zegt Rowena maar geeft papa en mama wel een kus. Dan wordt er weer afscheid genomen en wordt er ook namens de bewoners veel succes toegewenst voor haar zus. Daarna gaat Rowena met enige emotie weer terug richting de loods… Je kunt het allemaal in onderstaande video nog eens terugkijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *