Ruud is oprecht en speelt geen spelletje

Ruud is oprecht en speelt geen spelletje

Nog meer nieuws van afgelopen avond. Rob en Ruud zaten even samen buiten te kletsen. Al gauw gaat het gesprek over de binding met de groep.

Rob vertelt tegen Ruud dat hij al rekening houdt met de mogelijkheid dat hij eruit gestemd kan worden omdat hij buiten de groep valt. De twee mensen aan wie ik me kan optrekken zijn Victoria en Benji legt hij verder uit. Ruud zegt op zijn beurt dat hij zich altijd kon optrekken aan Billy en Ivan, waarop Rob antwoordt dat ook hij een goede band had met Ivan. Daarna vertelt Ruud dat hij niet van tevoren een plan heeft gemaakt om zich te binden met iemand van de groep. Ik heb niet per se iemand nodig hier benadrukt hij. Rob snapt hem aan de ene kant wel zo zegt hij. Maar aan de andere kant zegt is een band met enkele mensen binnen Utopia wel beter voor een aangenamer verblijf. Maar speel je hierbinnen een spelletje of is alles wat je doet oprecht? vraagt Rob door aan Ruud. Nee antwoordt Ruud, alles wat ik doe is oprecht en ik heb geen intentie om iemand te kwetsen. De twee praten ook over hoe ze het liefste Utopia door willen gaan. Voornamelijk veel plezier maken en genieten van de tijd.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Bardy247 at 15:46

  Mensen die zeggen dat ze oprecht zijn, zijn te wantrouwen.
  Oprechtheid zit in je gedrag. niet in dat je het zegt.

 2. lena at 11:04

  Nou geef mij de oude garde maar. Geloof me het wordt er dan veeeeellll leuker. Dan deze mensen die totaal niks toe te voegen hebben. Dus breng maar terug.

 3. blik at 10:57

  het zou me ook niet verbazen als er ook nog een blik wordt opengetrokken en kelly of ruud door de poorten van utopia lopen.

 4. CJ at 09:45

  Zo kan ik ook een programma maken, vorige bewoners weer terug halen,
  dan kan doorgaan jaren en jaren ,maar het wordt er niet leuker op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *