Hoe populair is Ruud?

Hoe populair is Ruud?

Een nieuwe week is begonnen en dat betekend een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. Ruud heeft deze week zijn intrede gedaan en hoe populair is hij? Hij eindigt in ieder geval niet op de eerste plaats. Daar zien we Bas weer voor de 40e keer. Ruud op twee en Gina sluit de top drie af. Het minst populair deze week is Romy  bekijk de uitslag hieronder nog maar eens terug:

1. Bas 29,84%
2. Ruud 22,89%
3. Gina 11,02%
4. Karin 8,83%
5. Cemal 8,73%
6. Gert-Jan 4,79% en Cees 4,79%
8. Victoria 2,11%
9. Dominique 1,68%
10. Rob 1,12%
11. Rowena 1,07%
12. Jessie 0,95%
13. Benjamin 0,88%
14. Ramona 0,73%
15. Romy 0,58%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Bardy247 at 14:50

  Het is toch eigenlijk heel erg dat meer dan de helft van de bewoners geen groter draagvlak om er te blijven dan 2,5%. Minder dan 1 op de 40 stemmers vinden in mijn ogen dat zij iets positiefs bijdragen aan het programma.
  Ik zou ervoor zijn dat mensen die een populariteit scoren lager dan die 2,5% vervangen worden. Het zal de mensen stimuleren om iets bij te dragen positief of negatief (want ook dat levert veel stemmen op).
  Het zal er in elk geval een stuk dynamischer van worden.
  Ook zou er weer eens per maand (ik vind zelfs 1 maal per twee weken) gestemd moeten worden. men is nu wel heel veilig als men mag blijven. je ziet ook dat voor de stemming mensen actief worden en na de stemming weer inkakken.

  In elk geval moet er wat gaan gebeuren want nu bloedt het in mijn ogen dood.

  • Boesta at 15:27

   Hoe kom jij aan “Minder dan 1 op de 40 stemmers vinden in mijn ogen dat zij iets positiefs bijdragen aan het programma.” ??

   De mensen die stemmen op de populariteitspoll zijn enkel van (maximaal) enkele duizenden stemmers (streamers) . Er kijken elke dag meer dan 400.000 mensen naar Utopia op tv.

   Als iemand niet populair is in die poll dan zegt dat helemaal niets over hun werkelijke populariteit en al helemaal niet of zij wel of geen draagvlak hebben onder de streamers en tv-kijkers..

   Die populariteitspoll zegt alleen iets over de populariteit van de bewoners bij de stemmers op die poll, en dat is dus maar een heel klein percentage van alle streamers en tv-kijkers.

 2. lena at 11:00

  Mmmm verbaas me steeds meer. Maar ik denk dat veel mensen het gewoon leuk vinden dat 1 van de oude garde weer terug is. Die hadden gewoon meer toe te voegen, leuker om naar te kijken. Niet dat ik zoon fan van hem was maar goed. Hij bracht wel wat sfeer in de tent. Maar helaas geen harde werker. Het gaat nog veel leuke kijkmomenten brengen.

 3. anneke at 10:18

  Dat heeft hij snel voor elkaar.
  Cees gaat snel naar beneden wat % betreft.
  En van mij hoeft er niet meer gestemd worden ze moeten gewoon de laatste 3 op de bank zetten.
  En Ruud is erin gekomen om de kijkcijfers op te halen.

  • Boesta at 15:36

   Die populariteitspoll zegt alleen iets over de populariteit van de bewoners bij de stemmers op die poll, en dat is maar een heel klein percentage van alle streamers en tv-kijkers.

   Het zou dus best oneerlijk zijn om dan de laatste 3 automatisch op de bank te zetten..

   Kijkcijfers zijn helemaal niet slecht, dus waarom zou Ruud erin gegaan zijn om de kijkcijfers op te krikken..? Ruud heeft al diverse malen gezegd dat hijzelf gewoon graag terug wilde en daarom contact heeft gezocht met Utopia om te kijken of ze hem terug wilde nemen. Is het zo moeilijk om dat gewoon voor waarheid aan te nemen i.p.v. zelf een waarheid verzinnen..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *