Wat kan moet een mogelijke dictator veranderen?

Wat kan moet een mogelijke dictator veranderen?

Nog meer klets over het dictatorschap, zo werd er afgelopen avond gesproken over wat een mogelijke dictator zou kunnen doen en wie de beste persoon hiervoor zou zijn…

Cemal heeft afgelopen avond aan Romy laten weten dat hij een leider in Utopia wel ziet zitten. Maar alleen als die leider niet zegt wat hij moet doen. Hij of zij moet het proces begeleiden. Romy sluit zich bij Cemal aan. Volgens haar moet Utopia geen dictator hebben maar wel iemand die structuur weet aan te brengen. Juist reageert Cemal, de structuur is helemaal weg nu…

Ook Gina en Victoria bespreken wat een mogelijke dictator kan gaan doen. Hem met zijn reet van die finance afschoppen zegt Victoria.  Ja zegt Gina, ik ben die arrogantie echt zat. De dames doelen op Jessie. Volgens Victoria denkt Jessie dat hij belangrijk is en ze is die misplaatste houding inmiddels helemaal zat. Daarna geeft Victoria toe tegenover Gina dat als ze zou stemmen voor haar zou kiezen. Puur omdat je altijd meent wat ze zegt. Voordat dit hele ding aan de hand was, wat deden de mensen voor het belang van de groep? Nada! Jij bent voor mij de enige op de lijst. Dit is alleen om te spiegelen voegt ze eraan toe.

Wat later zaten Rowena en Ramona te kletsen op de groene slaapkamer. Ze vertelt aan Ramona  dat ze op Gina gaat stemmen en dat Ramona dit ook moet gaan doen. Ze lijkt te twijfelen  maar ze kan zeker niet op Victoria stemmen. Dit omdat de groep haar nodig heeft op een andere manier denk. Maar voor een definitieve keuze wil ze wachten op alle presentaties. Wanneer Jessie binnenkomt vertelt Ramona hem dat het tijd is voor een vrouwelijke leider. Utopia heeft nog geen vrouwelijke leider gehad en nu kan het juiste moment zijn. Jessie denkt dat Rowena en Ramona stemmen op een vrouw alleen maar omdat het vrouw is.  Nee zeggen Rowena en Ramona bijna in koor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *