Victoria vindt het dictator experiment fascinerend

Victoria vindt het dictator experiment fascinerend

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo had Victoria een gesprek met Rowena over het dictatorschap wat er mogelijk door een referendum toch gaat komen. Ze vind het fascinerend wat er momenteel gebeurd in huize Utopia.

Op de vide vond het gesprek plaats. Victoria laat weten dat ze de houding van mensen ziet veranderen. Iedereen heeft volgens haar nu opeens het beste met de groep voor en verkondigen dit ook aan wie ze maar kunnen. Dit terwijl de groep eerder heel anders over de bestaande groep dachten. Het is zo doorzichtig dat ik er bijna bang van wordt voegt ze eraan toe. Ook vraagt ze zich af of het belang van de groep zo belangrijk is of is het het strelen van het ego? Ik had dit niet zien aankomen, en had dit op deze manier kunnen uitschrijven gaat ze verder. Waarom heb je een titel nodig om te denken in het belang van de groep? Rowena antwoordt het ook niet te weten. Wel is ze benieuwd op wie Victoria gaat stemmen. Victoria gaat niet stemmen, ik kan dat zelf niet doen. Maar je kan toch op een ander stemmen? vraagt Rowena. Laten we eerlijk zijn, ik kan niet stemmen natuurlijk benadrukt Victoria nog maar eens. Maar als er één iemand een kans maakt op haar stem, dan is dat Gina. Zij is de enige die niet in eigenbelang denkt.  Het is echt een spiegel en iedereen die ziet het ook. Er gebeurt zo veel, alle processen zijn gewoon aan. Zijn jullie het met Victoria eens, is de groep door dit mogelijke experiment aan het veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *