Gert-Jan met Ramona in gesprek over het dictatorschap

Gert-Jan met Ramona in gesprek over het dictatorschap

Het dictatorschap is een hot item in Utopia. Victoria kwam met het idee, presenteerde het en er werd toen tegengestemd. Gisteren zette ze een joker in zodat er een referendum zou komen. Utopia fans kunnen nu kiezen of zij het plan zien zitten. En de bewoners uit Utopia kunnen zichzelf verkiesbaar stellen mocht het experiment definitief uitgevoerd worden. Verschillende bewoners stelde zich verkiesbaar maar enkele kwamen daar later op terug. Zo ook Ramona, Gert-Jan besloot gisteren met haar het gesprek hierover aan te gaan. Waarom heeft ze haar naam doorgekrast?

Op de bank vroeg Gert-Jan dan ook naar de rede waarom Ramona niet meer verkiesbaar is. Als ik zou moeten presenteren zou ik het meer hebben over het feit hoe ik denk… Dat ik of theater meer voor deze samenleving kunnen betekenen. Het heeft er niet zozeer mee te maken dat ik dictator zou willen worden, ik denk dat ik niet de persoon daarvoor ben, ik heb er geen zin in en het is niet mijn doel legt Ramona hem uit. Gert-Jan snapt haar standpunt en moet eerst nog maar eens zien of dit referendum erdoorheen komt. Jessie die ook op de bank zit merkt op dat Rob afgelopen middag tegen hem heeft vertelt dat hij wel op Jessie wil stemmen. Puur omdat hij volgens Rob de eigenschappen heeft van een dictator. Maar hij  zei er ook bij dat hij  niet naar Jessie luisteren. Bas die er inmiddels ook bij zit zegt dat hij een vrijheidsstrijder gaat worden. Ik zal tegen de dictator zijn wil ingaan benadrukt hij. Ik wil zelf ook geen dictator meer zijn voegt hij eraan toe. Je draagt namelijk de verantwoordelijkheid van de gehele groep en dat is een te zware last.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *