Wordt het een spannende stemming om het dictatorschap?

Wordt het een spannende stemming om het dictatorschap?

Nog even wat nieuws van afgelopen avond. Jessie en Rowena bespraken de stemming van het dictatorschap. Deze zal vandaag namelijk plaatsvinden.

Rowena vertelt op de slaapkamer dat zij het vervelend vindt als er veel frictie tussen de bewoners is. Jessie antwoordt dat hem dat helemaal niet uit uitmaakt. Dat is gewoon iemand zijn karakter concludeert Rowena. Jessie zegt dat zijn grens ligt bij persoonlijke verwijten. Zakelijk heeft hij geen moeite met onderlingen problemen. Soms moet het even. En wat je niet moet vergeten is dat mensen mij ook wijzen op dingen. Mensen zullen door mijn houding elk moment pakken om mijn kop eraf te hakken. Alleen die momenten moet ik niet meer geven voegt hij eraan toe. Het wordt een spannende stemming aldus Rowena. En zegt een absolute verdeling in de groep te voelen. Maar ik hoor bij niemand zegt ze stellig. Jessie verwacht dat er een hoop stemmen naar één bewoner  gaan. Maar Rowena is daar nog niet zo zeker van. Vandaag krijgen wij als Utopia fans ook nog de kans om te kiezen. Uiteraard komen we zo met meer info in een nieuw bericht. Hou je de website in de gaten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *