Een overzicht van wat er vandaag in Utopia gebeurd(e)

Een overzicht van wat er vandaag in Utopia gebeurd(e)

We schreven er al over, het is een extreem rustige dag in Utopia. We hebben daarom maar een samenvatting van wat er zoal gebeurd(e) voor je gemaakt. Zo ben je weer helemaal op de hoogte!

Karin was vanmorgen alweer vroeg op. Ze liet zichzelf helemaal gaan in de gym en dan met name fietsen. Daarna dook ze in de douche. Wat later zagen we Victoria de douche schoonmaken. Gisteravond lagen er namelijk verschillende bewoners met kleding en al in bad en dus vond ze het nodig tijd voor een reinigingsbeurt. Gina zagen we ondertussen bezig met schilderen. Ze begint met een witte onderlaag om zo een strak blauwe muur te krijgen. Jessie zagen we op zijn gemak de afwas doen maar ook Cemal was aan het opruimen. Echter deed hij dit buiten. Hij sjouwt met palen die hij verhuist naar Baas Beach. Cees houdt zich zoals we gewend zijn bezig met huishoudelijke taken. Zo richtte hij zich op de was. Zijn beddengoed was aan de beurt en terwijl hij daarmee bezig was kreeg hij gezelschap van Karin. Samen zijn ze aan het uitzoeken welke wasgoed bij wie hoort. Er was een bezoeker in Utopia en kwam langs met auto. Gert-Jan moest dus aan de bak en boende de auto dan ook mooi schoon. Verder werd er nog veel opgeruimd in de loods. We zagen een aantal bewoners dweilen, stoffen en wat decoratie ophangen. Dat waren alle gebeurtenissen op een rijtje. Uiteraard zal er vast en zeker nog meer Utopia nieuws ontstaan dus we komen zeker weer bij je terug. En als je nou niets wil missen van wat er in Utopia gebeurd kun je ons gratis en voor niets volgen op Facebo0ok en Twitter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *