Gert-Jan vindt dat Ruud rustig aanwezig is

Gert-Jan vindt dat Ruud rustig aanwezig is

Een rustige dag gaat voorbij in Utopia, het is weekend en dat is ook wel te merken. Gert-Jan en Ruud hebben een gesprek in de keuken gehad. Gert-Jan is benieuwd hoe hij zijn tijd in Utopia ervaart. Hij zit er immers iets langer dan een week.

Gert-Jan opent het gesprek met een vraag voor Ruud. Je zit hier nu iets langer dan week, maar ik vind je nog behoorlijk rustig. Zit je nog in de observatiemodus? Ruud kijkt verbaasd en met een vragende blik naar Gert-Jan. Gert-Jan legt uit dat hij had verwacht dat Ruud zich eerst heel rustig ging opstellen en dat hij bezig zou zijn met wat dingetjes en dat hij daarna helemaal los zou gaan. Maar dat valt mij 100% mee voegt hij eraan toe. Ruud reageert dat hij het wel goed vindt zoals het nu gaat. Ik vind ook dat de groep al anders reageert sinds mijn komst. Ik wacht nog even voegt hij eraan toe. Gert-Jan vraagt of Ruud zich wel vermaakt hier in Utopia en Ruud bevestigd dit. Mijn aanwezigheid is sinds dag één te voelen gaat hij verder. Je ziet het aan hoe mensen doen en hoe zij reageren op mij. Dus in die zin gebeurt er al wat. Gert-Jan knikt zegt dat hij denkt dat Ruud al respect heeft opgebouwd omdat hij toch en oud bewoner is. Daarna loopt hij weg en zegt nog tegen Ruud dat hij een relaxte gast is. Ik ben ook gewoon aardig grapt Ruud terug. Vindt jij Ruud ook zo rustig?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. caroll at 13:43

    Ruud is alleen maar teruggehaald om de kijkcijfers wat op te krikken. Is nog steeds hetzelfde.Ziet er onverzorgd uit heeft totaal geen manieren, zeker wat eten betreft.
    Maar ja weer een tijdje kosteloos onder de pannen.
    Begrijp totaal niet waarom al die Utopia dames zo lyrisch over hem zijn. Ach smaken verschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *