Rob, Cees en Jessie hadden onenigheid over het alcoholgebruik

Rob, Cees en Jessie hadden onenigheid over het alcoholgebruik

Nog wat nieuws van afgelopen avond. De avond sloot namelijk niet zo lekker af. Rob, Cees en Jessie hadden onenigheid Over het alcoholgebruik. De turflijst waar de groep voor heeft gekozen, is namelijk verdwenen.

Sinds afgelopen week hing er een lijst waarop iedereen zijn drankjes met alchohol op turfde, maar sinds vandaag niet meer. Jessie weet precies wie de lijst heeft verwijderd zo vertelt hij aan Cees. Dat was Rob. Ik wil me daar niet druk om maken gaat hij verder maar Rob zei: niemand verplicht mij iets. Hij was het niet met de turflijst eens en uiteindelijk heeft hij hem weggegooid voegt hij eraan toe. Cees vindt het niet kunnen er is als groep voor gestemd en iedereen vulde hem netjes in.

Wat later besluit Cees eens met Rob te praten. Cees vraagt op de man af waarom hij de lijst heeft weggegooid. Rob antwoordt dat hij er niet aan mee doet. De helft vindt het allemaal bullsh*t dat we moeten gaan turven. Ik ben hier, geen wetten, geen regels. Ik doe wat ik wil voegt hij eraan toe. Cees vindt het op zijn beurt weer niet normaal dat er geen geld is voor appels en fruit maar dat er wel zo veel gedronken wordt. Volgens Rob zitten er personen alleen maar te denken aan geld besparen en niet hoe er geld verdiend kan worden. Dit is belachelijk, daardoor komen er dit soort regels denkt huj. Deden jullie maar eens die spiegel voorhouden gaat hij verder. Cees snapt niet hoe Rob zo kan reageren, dat hij zich altijd maar op deze manier moet verdedigen. Waarom doe jij nooit eens die spiegel zo voorhouden reageert hij dan ook terug.  Rob zegt dat dat komt omdat er volgens hem alleen maar gezeurd wordt hoe slecht het is. Terwijl het niet zo slecht is als iedereen denkt. Ik doe het gewoon niet benadrukt hij nog maar eens een keer.  Er moet weer nagedacht worden wat gaan we hier creëren. Ik ben er niet meer van dat meneer koekepeertje achter mij aankomt die zegt dat ik moet gaan turven. Cees, het is een machtskwestie. Jessie voegt zich ook in het gesprek. Rob voelt zich aangevallen en spreekt hem gelijk aan. Waarom zit je me heel arrogant zo uit te lachen kwal? Ga je liever concentreren hoe je geld binnenhaalt en niet een act opvoeren, want ik kijk door je heen. Met een mapje onder je arm. Als je een bakkie op hebt komt de ware Jessie naar boven voegt hij eraan toe. Jessie blijft rustig. Volgens hem is de groep aan het veranderen en Rob kan daar niets aan veranderen, hoe lang hij hier ook is. De discussie vloeit nog even voort maar de bom barst net niet. Jessie loopt rustig weg maar beide heren hebben wel afgesproken dit in het eerstvolgende centraal te gaan bespreken. Zou de bom dan wel barsten? Staat Rob in zijn gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Johan at 06:23

  haha, moet niet gekker worden met Rob en Benji!!! Drank moet er zijn en boodschappen bezuinigen.

  Utopia van Rob en Benji de verslaafden 🙂

  zijn die 2 nu echt zo erg dat ze drank niet kunnen laten staan om voor de groep de boodschappen te doen wat allemaal nodig is.

  geeft toch echt aan hoe verslavend het voor die 2 is.

  Als ik er in zou zitten zou ik al het eten wat je maar wil bestellen vanuit de BV. het is iedereen of helemaal niet.

 2. jolanda at 00:23

  Die Rob wat een kwal. Dat hij er nog zo lang in zitsnap ik niet. Luie vent heeft nog kapsones ook denk dat hij samen me4 vic heel wat te vertellen heeft.luienen zuipschuit eruit met die echotripper

 3. Martje at 14:27

  Wat een vreselijke vent is die Rob ook. Hij wil gewoon niet naar zichzelf kijken, hij drinkt echt heel veel. Nou is dat zijn eigen verantwoording maar hij is daar niet alleen en moet rekening houden met een ander. Drank maakt meer kapot dan je lief is.

 4. Hyl at 09:18

  Rob wil dat niet omdat dan iedereen ziet hoe v eel hij naar binnen giet. Luie donder!!!!!!!
  En maar kritiek geven naar iedereen
  Bahhhhh, exit er mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *