Ruud wil Karin en Cees koppelen

Ruud wil Karin en Cees koppelen

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo ziet Ruud iets heel graag gebeuren. Hij wil namelijk dat er een romance ontstaat tussen Karin en Cees…

En daar doet Ruud dan ook alles aan, zo ging hij eerst het gesprek met Karin aan. Ik maak er geen lang verhaal van, maar Cees die ziet jou wel zitten begint hij het gesprek met Karin. Maar zij heeft er weinig zin in, ze loopt lachend weg. Voordat ze weg is voegt ze eraan toe maar ik Cees niet. Ruud antwoordt dat hem dat niets uitmaakt, dan weet je het in ieder geval voegt hij eraan toe. Dan gaat Ruud door naar Cees. En zegt eigenlijk precies hetzelfde, hij wil er geen lang verhaal van maken. Maar ze ziet jou wel zitten.  Cees vraagt meteen of het om Karin gaat en Ruud bevestigd dit. Ze geeft me steeds het idee van niet geeft Cees dan toe. Maar ook dat maakt voor Ruud niets uit, het is zo volgens hem en de twee beslissen zelf wat ze met deze informatie doen. Ruud kan zijn grap niet lang voor zich houden en vertelt het direct aan Bas en Do. Met zijn drieën grinniken ze zacht op het kantoor dit omdat Cees in de naastgelegen keuken aan het werk is. Weet je wat het erge is… Cees vindt Karin echt leuk zegt Do. Dat is mooi, volgens Ruud, dit geeft het een kans.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:09

    Willen ze zo graag dat Cees een vrouw krijgt , kan Cees dat zelf niet of anders Karin zelf.
    Het zijn af en toe net kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *