Jessie en Gert-Jan sluiten een complot

Jessie en Gert-Jan sluiten een complot

We beginnen met nog wat nieuws van afgelopen avond. Zo waren Gert-Jan en Jessie bezig met het dictatorschap en al snel ontstond er een complot…

Terwijl Gert-Jan en Jessie over het terrein liepen om wat campagne fotos te maken ontstond er een complot omtrent het dictatorschap. Na de foto’s laten we het even voor wat het is en gaan we maandagochtend pas weer verder, om niet op te vallen begint Jessie het gesprek. Daarna streep jij je om vijf voor negen af en meldt je als reden dat vrijwel al jouw standpunten ook bij mij in de campagne verwerkt zitten voegt hij eraan toe. Gert-Jan klikt bevestigend hij is het ermee eens. Daarna gaan de heren wat foto’s schieten en lopen uiteindelijk weer terug richting de loods. Gert-Jan vraagt vervolgens aan Jessie wat hij voor sancties voor ogen heeft mocht hij dictator worden.  Jessie zegt dat de enige sanctie die hij tot nu toe in gedachten heeft vrij simpel is. Dat je geen hulp meer kan verwachten de volgende keer. Zou Jessie de dictator worden en wat vinden jullie van dit “complot”?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *