Karin en Jessie hebben onenigheid

Karin en Jessie hebben onenigheid

Karin en Jessie hebben zojuist wat onenigheid gehad. De laatste tijd lijken de twee geen goede klik te hebben. Deze keer ging hun onenigheid over verschillende zaken, zoals elkaars houding en gedrag, en de invulling van het dictatorschap.

De twee hebben het gesprek in de slaapkamer, in het begin gaat het over alcoholgebruik maar al snel veranderd het onderwerp. Karin zegt dat ze gewoon wil dat er meer met elkaar gedaan wordt. We doen het niet samen voegt ze eraan toe. Ook zijn er volgens haar te veel onnodige problemen. En die zouden er dus niet zijn als er beter samengewerkt zou worden. Ze vind dat Jessie onderdeel is van dit probleem. Een woordenwisseling ontstaat, zo merkt Jessie op dat hij met elke bewoner wel een normaal gesprek kan voeren. Echter is Karin daar een uitzondering in. Ik mag mijn argumenten bij jou gewoon niet geven voegt hij eraan toe. De frustraties worden uitgesproken maar dat was het dan ook, ze komen er niet uit… Dan komt het leiderschap ter sprake. Karin laat weten dat ze niet op Jessie gaat stemmen omdat hij in haar ogen te jong is. Ook denkt ze

dat het idee voor de dictatuur een slecht idee is. Jessie reageert dat hij niet bezig is met zieltjes winnen. Karin antwoordt blij te zijn dat dat niet zo is. Maar geeft wel toe dat ze bang was dat hij dat wel zou doen. En begint gelijk maar even over de houding van haar mede bewoner.  De afspraken rondom de bedden komen naar boven, hoeveel biertjes er gedronken mogen worden, kortom discussie.  Ik zie je wel de hele dag met je boekje rondlopen, waar je ideeën in staan, maar daar maak je niks mee benadrukt ze. Jessie vertelt dat hij gewoon aan zijn Utopia aan het bouwen is en dat dit zijn manier is. Ramona komt er vervolgens bij en mengt zich in het gesprek. Zij maakt duidelijk dat Jessie niet bij de grote kansmakers zit, door het over de verhoudingen in de loods te hebben. Zij denkt dat er een kamp Victoria is en een paar kleinere groepjes. Ook denkt ze daarbij dat een aantal bewoners niet alleen zullen regeren. mijn angst is dat sommige kandidaten in groepjes zullen werken in plaats van alleen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *