Cees vertelt over de vrijpartij van Rob

Cees vertelt over de vrijpartij van Rob

Rob en een B&B bezoekster hadden het afgelopen nacht erg gezellig. Hier hebben we al uitgebreid over geschreven. Vanmorgen deed Cees er al verslag over maar vandaag deed hij dat nog een keer. Dit keer tegenover Rowena.

Rowena heeft wel iets opgevangen maar wil er toch meer van weten. Ze gaat naar Cees en vraagt of ze gekletst hebben of geketst. Dat laatste antwoordt Cees. Echt reageert Rowena verbaasd, dat meen je niet! Cees begint vervolgens zoengeluiden te maken. En voegt eraan toe dat het een giga vrijpartij aan de bar was. En vertelt dat hij nachtelijk onderzoek heeft gedaan omdat hij van alles hoorde terwijl hij in bed lag. Ik dacht dat er een met een lolly bezig was gaat hij verder. En dat bleek dus Rob te zijn met een van de gasten. Rowena vind het wel leuk voor Rob. Hij moet toch ook wat voegt ze eraan toe. En zij trouwens ook! Cees vertelt nog meer over de twee. Ze hadden hem vannacht namelijk niet door en begint te lachen. Ben je misschien een beetje jaloers Cees reageert Rowena. Cees ontkent het en Rowena vraagt of ze er een voor hem moet regelen. Maar Cees wil daar verder niets meer over weten en het gesprek eindigt al snel… Zou Cees jaloers zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *