Bekijk hier de vijfde aflevering van Utopia inside!

Bekijk hier de vijfde aflevering van Utopia inside!

We hadden technische problemen, daarom was er na 27 juni niets meer te lezen. En het duurde even voordat we erachter kwamen. Inmiddels is alles opgelost, en nee we hebben niet gestaakt. We hebben elke dag al het Utopia nieuws netjes omschreven 🙂 Kijk dus gerust even rond op je gemak. Het is weer tijd voor de vijfde aflevering van Utopia inside. De talkshow verzonnen door Gert-Jan die een leuk kijkje geeft in de mini samenleving van Nederland. Ook dit keer weer de vaste rubrieken zoals we gewend zijn. En we kunnen alvast verklappen dat Cees op de rodeo stier kruipt. Hoe lang houdt hij het vol in draai in de vlaai? Ook zit Cees langs Gert-Jan voor een interview. En loopt Gert-Jan een dagje mee met een bewoner. Dit keer is dat met Gina. Benieuwd naar de beelden? Bekijk het dan hier in onderstaande video:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *