Een wasbeurt pakt een beetje verkeerd uit

Een wasbeurt pakt een beetje verkeerd uit

We hadden technische problemen, daarom was er na 27 juni niets meer te lezen. En het duurde even voordat we erachter kwamen. Inmiddels is alles opgelost, en nee we hebben niet gestaakt. We hebben elke dag al het Utopia nieuws netjes omschreven 🙂 Kijk dus gerust even rond op je gemak. Nog wat nieuws van afgelopen avond, zo was er nogal een probleem met de was en de kleding die zich er op dat moment in bevond…

Mijn was is roze! roept Rianne door het kantoor. Do die in de keuken staat, kan het niet geloven en loopt richting de wasmachine. Rianne zit op de grond voor de wasmachine en kijkt vol verbazing naar de verkleurde was. Ook Gina komt erbij en vraagt waarom Rianne er een roze onderbroek bij heeft gedaan. Die was ook geel. Er zit niet eens roze bij! antwoordt de nieuweling. De drie dames snappen er niets van. Gina en Rianne gaan een mogelijke oorzaak na. Gina stelt voor om na deze was ronde, een witte handdoek in de machine te gooien om te kijken wat er dan gebeurt. Ondertussen zit Rianne nog steeds vol bewondering naar de draaiende was te kijken. Het is wel een mooie kleur merkt Gina, dan op. Maar Rianne is het daar niet mee eens. Maar kunnen er wel om lachen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *