Cemal wil in opstand komen

Cemal wil in opstand komen

We hadden technische problemen, daarom was er na 27 juni niets meer te lezen. En het duurde even voordat we erachter kwamen. Inmiddels is alles opgelost, en nee we hebben niet gestaakt. We hebben elke dag al het Utopia nieuws netjes omschreven 🙂 Kijk dus gerust even rond op je gemak.  Het onderwerp alcohol referendum werd afgelopen avond ook nog besproken tussen een aantal bewoners. Maar ook het bijhorende rechtbank idee van Jessie. Zo spraken Romy en Cemal erover.

Want Jessie wil een rechtbank in Utopia, deze moet er komen voor als er bewoners zijn die regels overtreden. Want net zoals in de buitenwereld staan er straffen tegen het overtreden van wetten en regels. Maar niet iedereen lijkt dit te zien zitten. Zo willen Romy en Cemal niet meedoen laten ze weten aan Benjamin die het rechtbank idee nog eens uitlegt. Cemal voegt eraan toe dat het alcoholverbod pas het begin is. Hij heeft ook al iets vernomen over een mogelijk rookverbod. En laat weten in opstand te willen komen als straks alles maar verboden wordt en er straffen op staan. Ook vraagt hij zich hardop af of je ook een sanctie gaat krijgen wanneer je een sanctie niet uitvoert. Op dat moment komt Gert-Jan de kamer binnenlopen en heeft al snel door waar het over gaat. En hij vertelt dat Jessie morgen een presentatie geeft met betrekking tot de sancties. Dan zal alles duidelijk worden. Kortom daar zullen we vandaag op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *