Cees boos om gegil in de loods

Cees boos om gegil in de loods

Cees en Ramona waren bezig met repeteren voor het solo theaterstuk van de oudste bewoner. Maar van repeteren kwam weinig terecht. Met als resultaat een boze Cees…

Ramona zit samen met Cees in de woonkamer. De twee spreken over zijn theaterstuk. Cees geeft Ramona een compliment over haar stuk. Hij noemt het zelf grappig en fantastisch. En vertelt verder over zijn eigen stuk. Hij vindt het soms lastig om zich in te leven in zijn stuk. Dit komt volgens hem omdat het niet autobiografisch is. Ik realiseer me meer en meer dat het heel ver van mij afstaat. Het personage uit mijn stuk zit aan de drank en doet rare dingen. Dat doe ik niet. Ik ga compleet uit mijn comfortzone. Ik heb nog nooit geacteerd en dan ga ik ook nog eens zo’n moeilijke rol spelen die ver van me afstaat voegt hij eraan toe. Ook twijfelt hij wel of hij het goede stuk heeft gekozen. Ramona antwoordt dat de twee solostukken niet te vergelijken zijn met elkaar.We gaan ervoor benadrukt ze. De twee lezen vervolgens het script door maar dit wordt verstoord door mede bewoners. Er komt gegil uit de badkamer tot grote irritatie van Cees. Het is een ramp dit zucht Cees en schreeuwt vervolgens naar de badkamer of het wat rustiger kan. Ramona probeert hem te kalmeren. Ik ben aan het lezen, maar weet echt niet wat ik aan het lezen ben. Echt niet zucht hij. De twee lassen maar een pauze in. Cees loopt boos weg, op de achtergrond gaan Bas en Do nog vrolijk door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:06

    Heb het idee dat ze nu vol op gaan om Cees weg te pesten, van wegen Rob Geus.
    Ik vind dit wel erg kinderachtig vooral van Bas ze waren hele goede vrienden.
    Ik vind wel dat Bas erg veranderd is sinds hij met Do is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *