Ramona wilde eigenlijk per direct vertrekken uit Utopia

Ramona wilde eigenlijk per direct vertrekken uit Utopia

Tijd voor een nieuwe dag vol met Utopia nieuws. Dag 911 is inmiddels alweer aangebroken. Ramona had vanmorgen een gesprekje met Cees waarin ze aangaf dat ze eigenlijk Utopia per direct wilde verlaten. Het gesprek vond plaats in de badkamer. Daar vertelt Ramona aan Cees dat ze het moeilijk heeft. Dit omdat ze gisteren te horen heeft gekregen dat haar moeder ziek is. Ik voel me schuldig dat ik nu in Utopia zit, dit terwijl mijn moeder ziek is geeft ze vervolgens toe. Maar volgens haar is het niks ernstigs. Toch wilde ik het liefst Utopia meteen verlaten. Ik voel me er rot over. Cees laat weten dat hij dacht dat er in eerste instantie niets aan de hand was. Dit omdat je er weinig over los liet legt hij verder uit. Ik heb bewust niet gezegd wat er aan de hand was gisteren antwoordt Ramona. Dat betekent niet dat er niks is gebeurd. Hopelijk gaat het snel beter met de moeder van Ramona

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *