Ruud, Rowena, Victoria en Gina willen terug naar een democratie

Ruud, Rowena, Victoria en Gina willen terug naar een democratie

Nog wat nieuws van afgelopen avond, een aantal bewoners waaronder Victoria, Gina, Ruud en Rowena spraken over het presidentschap. Het drietal lijkt toch wel wat kritiek te hebben.

Dit gesprek vond plaats in de studio, Rowena begint het gesprek en zegt dat ze in eerste instantie tegen het presidentschap was. En voegt eraan toe dat ze niet op Jessie heeft gestemd. Maar hij doet het wel heel goed vervolgd ze op een sarcastische toon. Victoria antwoordt dat ze het een circus vind. Ze doelt hiermee op Jessie die grote foto’s van zichzelf heeft opgevangen. Welk circus? Hij neemt het heel serieus reageert Gina. Rowena laat vervolgens weten dat Jessie wat te ver gaat en zijn rol te serieus neemt. Hierdoor heb ik moeite om hem nog serieus te nemen geeft ze toe. Toch denkt Victoria dat het presidentschap wel voordelen heeft. Volgens haar nemen de bewoners meer hun verantwoordelijkheid. Maar Rowena is het hiermee niet zo eens. Ruud laat uiteindelijk ook iets van zich horen. Het lijkt hem wel leuk als Jessie ineens geen president meer is. En vraagt zich af hoe hij zich dan zal gedragen. Ruud is er van overtuigd dat er binnen twee maanden een standbeeld van Jessie staat als hij president blijft. Het viertal is het over één ding eens: ze willen terug naar een democratie. Ze zijn er van overtuigd dat dit gaat lukken. Laten we binnenkort bij elkaar komen, voor de val van de president zijn de afsluitende woorden van Ruud…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 10:03

    Zo zie je maar weer hoe achterbaks vooral Victoria is. Zij was toch diegene die over de dictatuur begon of president schap? Men vergeet schijnbaar daar dat zij de aanstichter daarin was. En enkelen die dat juist heel goed vonden (de dictatuur) hebben nu de grootste mond! Maar schijnbaar vergeet men dat daar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *