Karin, Gina en Rowena gaan zich inzetten voor een betere sfeer

Karin, Gina en Rowena gaan zich inzetten voor een betere sfeer

Karin, Gina en Rowena zijn in de studio. Ze hebben een gesprek over de groep. Ze vinden het alle drie jammer dat ze zo weinig met z’n allen samen zijn. Ook storen ze zich aan de negativiteit in de groep. Gina verwijst terug naar een moment van de avond er voor. Een moment waarbij alle bewoners samen op de bank zaten en het gezellig hadden. Maar dat gebeurt zo weinig, er is altijd wel iemand die het moment komt verpesten gaat ze verder. Ook stoort Gina zich aan het feit dat iedereen met een zuur hoofd rondloopt. Ik zie bijna niemand meer lachen benadrukt ze. Karin en Rowena zijn het hier mee eens. Rowena voegt eraan toe dat de groep niet alles uit Utopia haalt. De drie spreken vervolgens af om zich in te zetten om de sfeer in de groep te verbeteren. En besluiten om binnenkort een girlsnight te organiseren waarbij ze alle meiden naar een cijfer vragen dat zij geven voor hun geluk in Utopia. Ook spreken ze af om hun idee om het groepsgevoel te verbeteren nog even met niemand te bespreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *