Cees zit aan de billen van Karin

Cees zit aan de billen van Karin

Meerdere bewoners vallen af in Utopia, niet alleen Ramona. Ook bij Karin en Cees lijkt dat zo te zijn.

Terwijl de twee door de loods lopen vertelt Cees dat hij een heerlijke uitsmijter heeft gegeten. Karin die op dat moment van een lekkere snack geniet, zegt dat ze ook wel iets kan gebruiken omdat ze zo is afgevallen. Cees antwoordt dat hij nadat hij was aangekomen, nu ook weer is afgevallen. Er volgt een gesprek over gewicht en omvang. Cees zegt dat hij het fijn vindt dat hij is afgevallen omdat hij toch altijd alleen maar bij zijn buik aankomt. Maar begrijpt alleen niet waarom jonge mensen slank worden genoemd terwijl ze hem als mager bestempelen. Karin denkt op haar beurt dat dit te maken heeft met het verdwijnen van je spieren als je ouder wordt. Maar moet je kijken, het is alleen maar spier gaat Cees verder terwijl hij naar zijn been wijst. Karin voelt vervolgens aan de benen van Cees. Dan begint ze over haar eigen benen, die ze flink noemt. Dit geeft Cees de mogelijkheid om ook even aan de benen van Karin te voelen. Dat is keihard, ook alleen maar spier antwoordt hij. Maar ik weet niet hoe de achterkant is? vraagt hij vervolgens lachend. Karin vindt het geen probleem om Cees even aan haar afgetrainde billen te laten voelen. Cees gaat vervolgens zijn gang, en de rest kun je op de bovenstaande foto zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *