Do stopt met fotografie

Do stopt met fotografie

Eerder schreven we al over de ruzie tussen Gert-Jan en Do. Inmiddels kunnen we op het vervolg in gaan.

De ruzie ontstond omdat het Gert-Jan stoorde hem dat de foto’s van de markt nog niet online staan. En sprak haar erop aan. Ook verweet Gert-Jan Do dat haar opbrengst in muntjes erg weinig zou zijn. Een discussie ontstond en de twee kwamen er niet uit. Do besloot daarom bij Bas haar verhaal te doen. Ze gaf bij hem aan dat ze eigenlijk wel wil stoppen met fotograferen. Maar volgens Bas is dat niet zo’n goed idee. Nog wat later hadden Gert-Jan en Do weer een gesprek achter de computers. De twee proberen hun eerdere discussie uit te praten. Do geeft aan dat ze de manier waarop Gert-Jan haar heeft aangesproken als vervelend ervaart, vooral omdat zij de laatste dagen niet lekker in haar vel zit. Ik ben hier binnengekomen met een passie voor fotografie. Dat is hier ontzettend van me afgenomen, omdat er altijd gedoe is rondom fotografie. Dus, dit was eigenlijk wel goed, want hierdoor heb ik voor mezelf besloten geheel afstand te doen van fotografie. Dus ik geef het stokje over gaat ze verder. Gert-Jan probeert nogmaals zijn frustratie uit te leggen en benoemd dat het te lang duurt voordat de foto’s online komen. De irritaties lopen bij beiden weer snel hoog op. En Do sluit het gesprek af door te zeggen dat ze het allemaal wel prima vindt, omdat het haar afdeling niet meer is. Dan is het bij deze geregeld toch reageert Gert-Jan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Merel at 00:31

    Gert-Jan vind ik met de dag vervelender aan het worden, hij is samen met Jessie maar met één bezig en dat is alles het hele boeitje proberen te overnemen!!
    Géén goed idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *