Ruzie tussen Do en Gert-Jan over foto’s

Ruzie tussen Do en Gert-Jan over foto’s

Het is weer tijd voor wat ruzie in de loods. De laatste dagen is er van gezelligheid niet meer te spreken. Zo hadden Gert-Jan en Do ruzie.

Want de bewerking van de foto’s die Do gemaakt heeft tijdens de markt lieten op zich wachten. En dat irriteert Gert-Jan nogal. Hij besluit dan ook met Do het gesprek aan te gaan in het kantoor. Gert-Jan drukt haar vervolgens op het hart dat de foto’s van afgelopen markt prioriteit zijn. Do reageert dat ze vandaag allemaal online komen. Maar met alle respect gaat Gert-Jan verder, ik heb vannacht ook tot twee uur de foto’s zitten bewerken om deze erop te krijgen. Do onderbreekt Gert-Jan en zegt dat niemand daar om gevraagd heeft. Ik had dat vandaag ook rustig kunnen doen voegt ze eraan toe. Gert-Jan legt vervolgens uit dat de bezoekers de foto’s snel willen hebben. Ik heb het al vaker uitgelegd. Als iedereen pas na een week de foto’s krijgt, zegt niemand meer kijk, ik was vorige week op de markt. We moeten daarom snel doorpakken, want dan krijgen we meer exposure naar buiten voegt hij eraan toe.  Maar Do is het daarmee niet eens en zegt dat Gert-Jan voortaan zelf alle foto’s kan bewerken en ze de volgende ochtend online zal zetten. Mensen betalen daarvoor en hebben daar recht op benadrukt Gert-Jan dan. Do laat weten het ook vervelend te vinden maar ze heeft nog niet echt de kans gehad deze te bewerken. Zondagavond zei jij dat je er maandagochtend aan zou beginnen reageert Gert-Jan. En dan komt er van alles tussen en daar heb ik respect voor, dan begin ik eraan voor je. Maar jij geeft vervolgens aan dat jij ze de volgende ochtend online zou zetten en dat moet Benji dan doen. Als jij op de lijst staat voor een computer, dan kun je achter een computer. Punt. Volgens Do was Benjamin haar voor geweest, als je een uurtje had gewacht was het gebeurd. Moet het allemaal volgens jou agenda vervolgd ze geïrriteerd. Dat vind ik echt heel vervelend. Ook wil ze graag verder met wat ze aan het doen was. Maar Gert-Jan is nog niet klaar. Hij laat weten dat er iets van zijn hart moet. En niet om je aan te vallen, maar we hebben zondag allebei foto’s geschoten. Ik heb ook nog achter de muntjes gestaan, gepresenteerd en dat soort dingen. Ik heb vervolgens het dubbele aantal muntjes opgehaald dan jij, terwijl jij veel meer foto’s hebt gemaakt voegt hij eraan toe. Nee, nee, nee Gert antwoordt Do. Dit vind ik echt onredelijk. Dat mag je niet tegen mij zeggen. Gert-Jan legt dan uit dat hij mensen vaker op een foto heeft zien staan, wat zou betekenen dat zij meerdere bonnetjes hebben gekregen.Volgens Do komt dat omdat er bonnetjes zijn doorgegeven indien deze niet gebruikt werden. Do die zich nogal aangevallen voelt zegt dat ze hard heeft gewerkt tijdens de markt. Gert-Jan snapt op zijn beurt dan weer niet dat er mensen zijn die veel vaker op de foto staan en dat Do alsnog minder geld heeft opgehaald. De twee gaan nog even door over de foto’s maar lijken er gezamelijk niet uit te komen. Do zegt geïrriteerd dat ze het dan vooral zelf moeten doen en legt uit dat ze hoog in haar emoties zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *