Cees haalt een grap uit met Gina, Gina wil wraak!

Cees haalt een grap uit met Gina, Gina wil wraak!

Een nieuwe dag in Utopia land is aangebroken. En er is weer het een en het ander gebeurd. Zo heeft Cees een “grap” uitgehaald met Gina. En Gina was daar niet bepaald blij mee. Ze is nu uit op wraak…

Gina werd vanmorgen namelijk wakker gemaakt door Cees. Maar op een manier die Gina niet fijn vind. Cees kneep haar namelijk in haar voet waarvan ze wakker schrok. Dit verhaal vertelt ze aan Benjamin. En ze benadrukt nogmaals haar voeten angst. Als mensen over voeten praten loop ik gewoon weg. Ik heb er gewoon moeite mee. Benjamin lacht en plaagt haar vervolgens een beetje. Heb je trouwens die documentaire gezien? Over die vrouw die haar kind opvoedt met haar voeten. Dat komt namelijk om dat ze geen armen heeft. Gina kan er niet om lachen en antwoordt dat ze dat echt niet wil zien. De meeste bewoners weten het ook wel voegt ze eraan toe. Cees blijkbaar niet vult Benjamin haar aan. Hoe goed ken je mij dan zegt Gina. Ik ga hem terugpakken, lekker in zijn voeten knijpen als hij ligt te slapen. Kijken hoe fijn hij dat vindt. Wordt vervolgd dus!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *