Ramona woest op Jessie omdat hij dingen alleen doet voor de markt

Ramona woest op Jessie omdat hij dingen alleen doet voor de markt

Trouble in paradise dit keer wederom tussen Jessie en Ramona. Jessie viel Ramona vandaag enkele keren in de reden en dat vindt Ramona niet zo fijn. Ze besloot hem hierop aan te spreken.

Ramona laat weten dat ze het niet fijn vindt dat Jessie haar in de rede viel. Je moet even logisch nadenken, je moet het eerst met mij bespreken. Ik kan je gaan vertellen, dat ik hier langer rond loop dan jij en Ruud is bijvoorbeeld morgen de helft van de dag weg voegt ze eraan toe. Jessie blijft er rustig onder en antwoordt dat hij bepaalde afspraken heeft gemaakt met een aantal bewoners waaronder Ruud. Als Ramona dit niet kan hebben word ze kwaad. Ben je alleen of ben je met mij vraagt ze. Jessie laat weten het allemaal overdreven te vinden. Ik vind dat je een beetje een rare toon op zet, al de hele dag. Dus laten we straks even praten voegt hij eraan toe. Ramona heeft het gehad en zegt hem de rest van de dag niet meer te willen spreken. Daarna loopt ze weg en laat ze nog aan Karin weten dat ze echt boos is. Wie denkt hij dat hij is? Donder op joh, mongool. De twee lijken de laatste tijd niet de ideale combinatie voor de marktcommissie te zijn. Zien we binnenkort andere bewoners in deze commissie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 13:53

    Ramonas gewicht word niet alleen minder ook haar hersencellen ! Wat een verschrikkelijke bitch is dat geworden . Denk niet dat als je ‘slank’er bent dat je dan ook iedereen kan krijgen . Zeker niet met dat achterlijke gedrag naar jessie . Ramones moeder miet maar eens een goed gesprek met haat voeren dat wird hoog tijd . Romy mag trouwens ook haar gedrag buiten de poort van Utopia uitdragen . Het liefst vorige week al !

    • Willem at 07:13

      Ramona is de laatste tijd zeker niet te genieten,er hoeft ook maar iets te zijn wat haar niet bevalt of je hebt de poppen aan het dansen. Ik geloof niet dat haar moeder een normaal gesprek met haar kan beginnen want zij heeft de wijsheid in pacht. Wat betreft het trainen werd zij goed onder handen genomen door Rianne. Ik ben benieuwd hoelang zij dit gaat volhouden. Hoop dat zij niet gaat janken net zoals de vorige keer. Romy gedraagt zich momenteel ook heel anders dan in het begin. En dat boeren is ook echt smerig,dat doet een normale vrouw toch niet?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *