Ramona bied haar excuses aan

Ramona bied haar excuses aan

Ramona en Jessie hebben vandaag weer onenigheid gehad zoals we al omschreven. Ze noemde Jessie zelfs een mongool waar je hier meer over kunt lezen. Een aantal uur laten besluit ze haar excuses aan te bieden…

Terwijl Jessie buiten bezig is voor de markt en wat dingen klaar zet besluit Ramona zijn kant op te lopen. Ze zegt tegen hem dat ze hem graag onder vier ogen wil spreken. Ik wil mijn excuses aanbieden zegt ze dan. Want het was niet voor jou bedoeld. En legt uit dat ze eigenlijk boos is op Ruud. Hij doet namelijk moeilijk over de taakverdeling van de markt en daarom komt Karin waarschijnlijk alleen te staan. Jessie zegt dat hij nu beter begrijpt waarom Ramona eerder zo boos reageerde. En Ramona legt uit dat dit niet haar bedoeling was en voegt eraan toe dat ze Ruud al heeft verteld dat hij het probleem is. Jessie stelt voor om later op de dag even met z’n drieën om de tafel te gaan zitten. De sfeer in de marktcommissie lijkt weer hersteld. Maar voor hoe lang?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *