Gert-Jan is kwaad op de groep

Gert-Jan is kwaad op de groep

Gert-Jan is kwaad op de groep, hij is het zo zat dat hij iedereen bijeen roept om dit te laten weten…

Iedereen is eigenlijk wel druk bezig met de voorbereidingen van de Utopia markt. Gert-Jan niet, hij is namelijk bezig voor een klant. Er komt een klant die zijn auto schoon wil hebben. Maar Gert-Jan is een mondstuk voor de stofzuiger kwijt. Deze heeft hij nodig voor zijn carwash. En aangezien de klant elk moment het Utopia terrein op kan komen is dit van groots belang. Hij gaat op zoek en laat dit aan Cees en Karin weten. Zij weten alleen van niets. Geïrriteerd zoekt hij verder bekijkt de stofzuiger nog eens goed en ziet dat er allemaal tape om de slang heen zit. Dat is de druppel en hij besluit op de toeter te drukken. De bewoners komen bij elkaar en zodra iedereen er is begint Gert-Jan te vertellen. Hij laat weten dat hij op deze manier de auto van de klant niet kan stofzuigen. Ik word er gek van vervolgd hij. Nogmaals legt hij uit dat het mondstuk kwijt is. Echter weet niemand waar het ding is. Gert-Jan vindt het erg vreemd en loopt geïrriteerd weg. Ik word er zo moe van. Zoveel gelul hier zegt hij tegen zichzelf. Tot op heden is het mondstuk nog altijd niet gevonden… De sfeer is weer lekker in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *