Vanavond komt Rowena weer terug naar Utopia

Vanavond komt Rowena weer terug naar Utopia

Rowena heeft weer wat van zich laten horen vanuit Nepal. Alle bewoners verzamelen zich dan ook bij de computer om de video te bekijken.

De video komt wederom aan bij de bewoners. Zo horen we Cees heftig he zeggen. En Rianne heeft het ongelooflijk. In het filmpje is te zien hoe Rowena de cheque overhandigt met daarop het bedrag dat de bewoners bij elkaar hebben gespaard.De bewoners zijn er trots op om dit terug te zien, en op de meeste gezichten staat dan ook een glimlach. Als het filmpje afgelopen is applaudisseren de bewoners en bij enkele komen emoties los. Zo zien we Karin in tranen. De bewoners zijn het erover eens dat het allemaal heel heftig is. Het maakt diepe indruk. Ze praten met zijn allen nog even na over wat zij zojuist gezien hebben.  En Vanavond zal Rowena weer terugkeren naar Utopia. Ze zal uiteraard hartelijk ontvangen worden door de bewoners en zijn benieuwd naar de persoonlijke verhalen van deze mooie emotionele reis.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *