Ruzie tussen Gina en Cees over een promotie poster

Ruzie tussen Gina en Cees over een promotie poster

Het is wederom raak tussen Gina en Cees. Vanmorgen was Gina al boos op de oudste bewoner van Utopia en enkele uren later was het weer raak…

Cees hangt namelijk ter promotie van zijn theatervoorstelling op 10 juli,posters op in de loods. Op de posters is een grote foto van Cees te zien met de titel van zijn stuk “Ik ben onschuldig”. Na het ophangen van een poster op de muur naast de toiletten adviseert Jessie Cees waar hij nog meer posters kan ophangen. Cees kijkt even goed naar de poster. En is erg trots op het resultaat. Ik vind het wel een bijzonder moment dat je je eigen poster ophangt, dat had ik nooit bedacht zegt hij tegen Jessie. Jessie grapt terug dat hij wel verwacht had dat iemand Cees zijn posters zou ophangen, maar niet dat hij het zelf zou doen. Gina is alleen minder blij met het promotie werk wat door Cees gedaan heeft. Ze haalt daarom de poster weer van de muur af en plakt hem op de wc deur. Cees kijkt haar vragend aan. Ja Cees begint Gina, ik heb hier net geschilderd. Ik weet niet wat je denkt dat ik allemaal aan het doen ben. Het kan lekker op een deur. Cees vindt dit op zijn beurt maar onzin. En Gina legt uit dat het plakband de muur beschadigt en dat zij niet voor niets de boel heeft geschilderd. We hebben hier mensen die denken dat zij zich alles kunnen permitteren zegt Cees terwijl Gina boos wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *