Rowena is teruggekeerd naar Utopia

Rowena is teruggekeerd naar Utopia

Rowena is een paar dagen in Nepal geweest om zich in te zetten voor stichting Free a Girl. Afgelopen avond keerde ze terug in de mini samenleving. En werd uiteraard hartelijk ontvangen door de rest van de bewoners.

Iets voor half negen kwam Rowena door de poort lopen. Jessie zag haar als eerste. Hij liep op haar af en gaf haar een lange knuffel. Toen kwam Cemal aanrennen ook hij knuffelt met Rowena. Als de andere bewoners doorkrijgen dat Rowena terug is komen ze een voor een op haar afgerend. Romy en Victoria houden een groot bord vast met de tekst welkom terug Rowrow. Hoe is het om terug te zijn vraagt Do dan. Rowena reageert dat er van alles door haar heen gaat. De bewoners nemen allemaal plaats op de banken om haar verhaal aan te horen. Dan begint Rowena met het vertellen van haar verhaal. Na een paar zinnen stopt ze. En geeft aan dat het haar even te veel wordt en loopt weg. De bewoners begrijpen dit en laten haar even met rust. Even later komt Rowena weer terug. Ze heeft tranen in haar ogen. De bewoners vinden dat ze eerst even haar rust moet nemen en wat moet eten en drinken. Dit doet ze dan ook. Ze geeft aan dat ze haar verhaal later doet. Wordt vervolgd dus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *