Karin had een moeilijk moment

Karin had een moeilijk moment

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo had Karin het nogal moeilijk en Rowena die net is teruggekeerd in Utopia ging het gesprek met haar aan.

Rowena werd eerst nog even bijgepraat van wat er de afgelopen dagen gebeurd is. Mag ik weten wat er allemaal in de loods is gebeurt? vraagt ze dan ook. Gina en Benjamin praten haar bij over het alcoholverbod en het referendum wat maandag zal starten. Ramona vertelt ook nog dat Rob Geus gister in de loods was. Ook het nieuws dat Cemal zijn broer heeft ontmoet en dat hij naar Turkije gaat wordt vertelt. Ruud vertelt haar daarna het droevige nieuws van de dochter van Karin. Rowena valt stil en besluit daarna naar Karin te gaan. Ze knuffelt haar en Karin legt de situatie nog eens uit. Ze vertelt dat haar dochter inmiddels is bevallen van het overleden kindje. Op dat moment breekt Karin. De emoties zitten nog hoog bij haar en ze kan haar tranen niet binnenhouden. Daarom zondert ze zich even af in de slaapkamer. Romy en Ramona zijn bij haar en troosten haar. We zijn er allemaal voor je benadrukt Romy…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *