Bas heeft een idee over de verdeling van het zakgeld in Utopia

Bas heeft een idee over de verdeling van het zakgeld in Utopia

Bas besloot afgelopen avond met Jessie het gesprek aan te gaan. Hij heeft namelijk een nieuw idee over de verdeling van het zakgeld in Utopia…

Jessie is eerder bezig geweest met de verdeling van het zakgeld. Bas heeft hier toch wel iets op aan te merken en komt daar dan ook even op terug.  Even over het zakgeld begint hij, we hebben nu natuurlijk 35 euro gekregen. Wat gaat er na de markt gebeuren? Jessie antwoordt dat er niks gaat gebeuren. En Bas komt met een voorstel. Ik stel voor om verder gewoon niks uit te keren. Maar dan wel de mensen die deze maand iets verdient hebben wat geven. Volgens Jessie ligt dat wat ingewikkelder. En Bas denkt op zijn beurt dat hij hier nog even over na moet denken. Omdat niet alles onder de bv valt kan dit volgens Jessie niet. Bas vindt dat Karin en Cees extra geld moeten krijgen omdat zij de B&B  runnen. Maar dit kan volgens Jessie niet. Bas is het hier niet mee eens. Jessie verwijst nogmaals naar het feit dat zij flink in de min staan. Na de markt zit het weer goed aldus Bas. Jessie vindt dat Bas verder vooruit moet kijken. Hoe denk jij over het voorstel van Bas?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 12:19

    Wat Bas zegt gaat niet helemaal op. Er zijn een paar die veel doen of werken,maar geen geld binnen brengen odfin ieder geval niet veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *